Maura// Effektiv og familievennlig bolig o 2 plan med fin beliggenhet i barnevennlig og rolig boligområde. 4 sov// 2 bad

Nordåsvegen 15 a, 2032 MAURA

Pris

kr 6 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Hage, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Eiendommen ligger i etablert boligområde for småhusbebyggelse, Ene- og tomannsboliger. Gangavstand til Maura sentrum med butikker, skole og barnehage. Området byr også på flotte turområder. Nordåsen med egen skistadion er snøsikkert og har oppkjørte skiløyper på vinteren. Det er fine turløyper året rundt, fiske- og badevann i marka. Maura ligger landlig til, men med nærhet til Gardermoen, er det mange som etablerer seg i området. Til Jessheim med alle bymessig fasiliteter kjører du på ca 15-20 minutter.

Beskrivelse av boligen

BOLIGEN SPEILVENDES PÅ EIENDOMMEN.
Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en tilpasningsdyktig bolig for de fleste skrå tomter. 1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

Standard

Boligen innredes med BoligPartners standarder på overflater, men det er mulig å påvirke materialvalg.
Gulv i alle oppholdsrom leveres med 3 stavs eikeparkett i farge grå, vegger leveres med kostemalte plater type fas 3 bord, himlinger leveres i sparklet og malt utførelse. Begge bad leveres med fliser på gulv og vegger, hvit på vegg og grå fliser på gulv. Gulv i vaskerom og hall leveres også med fliser. Alle gulv med fliser får varmekabeler. Vegger i vaskerom kles med baderomsplater type Legato hvit.
Alle standarder fra våre underleverandører.

Innhold

Hovedplan: stue, kjøkken, bad, soverom og bod. U.etg.: 3 soverom, bad, vaskerom, kjellerstue og gang.

Adkomst

Fra Maura sentrum: kjør Nordåsvegen opp ved siden av Esso og følg vegen til nr. 15. Skiltet med BoligPartner-skilt.

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Stensethagan. Regulert til boligformål, frittliggende småhus med maks BYA 25% inkludert garasje. Det må søkes dispensasjon fra bestemmelser om takkonstruksjon, men kommunen har uttalt at de vil stille seg positive til en slik dispensasjon. Det skal avsettes minimum 300 m2 til uteoppholdsareal som skal ivaretas i prosjektering og fradeling.

Beskrivelse (type bolig)

Praktisk og effektiv familiebolig/enebolig over 2 plan. Boligen oppføres i moderne stil med store vinduer som gir mye lys inn i stue/oppholdsrom. God takhøyde i del av stuen, gir ekstra romfølelse.

Oppvarming

I stuen monteres en effektiv og pen peisovn med glass i front. Gulv med fliser har varmekabler. Ønskes panevoner i soverom, kan dette bestilles av elektriker, det samme med varmefolie i øvrige gulv om ønskelig. Tilvalg er mulig.

Parkeringsforhold

Det avsettes plass til dobbel garasje på egen tomt. Kjøper vil selv være ansvarlig for søknad og oppføring av garasje etter overtagelse av boligen.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer inngår ikke i kjøkkenleveransen. Kjøkken kan oppgraderes og tilpasses i samarbeid med vår kjøkkenkonsulent hos Sigdal eller Norema.

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesum ved godkjent byggetillatelse fra kommunen, resten ved overtagelse.

Nordåsvegen 15 a, 2032 MAURA

Loading map...

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike