Ramstadåsen trinn 2 // smart og effektiv 2mb // 2 bad // 3 sov // idyllisk beliggende nært marka

Ramstaddammen 30, 2033 ÅSGREINA

Pris fra

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 118 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale

Fremdrift

Igangsettes etter 1 solgt enhet og gitt tillatelse fra kommunen.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Ramstadåsen trinn 2 er et nytt boligfelt under etablering. Tomten er byggeklar og BoligPartner har har for salg en prosjektert 2 mannsbolig med smart og effektiv planløsning.

Beliggenhet

Ramstadåsen er et populært område i Nannestad, Åsgreina. Nærheten til marka, Romeriksåsen gjør dette til et perfekt område for den aktive familien. Feltet har gangveg til skole og barnehage, kort vei til skistadion, en liten biltur unna alpinanlegg og ikke minst supre sykkelstier i nærområdet.
Med Gardermoen i rimelig nærhet, samt grei avstand til Oslo, gjør at mange pendlere flytter til nettopp dette området.
Jessheim ligger 15 minutter unna med alle sine fasiliteter.

Generelle forhold

Boligen er ikke oppført, kun planlagt og det er en forutsetning at 1 enhet er solgt før søknad om byggetillatelse vil sendes kommunen og byggingen igangsettes.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører, karm og utforinger leveres glatte hvitmalte.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger og himling:
Hvitmalte glatte gipsvegger og himlinger. Mulighet for fargevalg.
På badene leveres hvite 25 * 40 cm fliser på veggene.

Gulv:
3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Sletvold, mulighet for tilvalg. På badene leveres 20*20 fliser med mulighet for fargevalg. Fliser 30 * 60 cm mørk grå i entre.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hvit trapp med med hvit lassert eik lamell i trinn.

Kjøkken / Bad

Kjøkken:
Sigdal kjøkkeninnredning, type; Vidde med hvite glatte fronter. Mørk grå laminat benkeplate, type; Mørk drivved og "Hekken" stål håndtak. Se egen tegning av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke. Det følger med hvite glatte garderobeskap på soverommene.

Bad:
På badet i 1. etg leveres; 90 cm hvit servantinnredning, Hilde fra Linn bad, med ettgreps blandebatteri, samt speil og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin og vv. bereder. På badet i 2. etg. leveres 90 cm hvit servantinnredning Hilde fra Linn bad med ettgreps blandebatteri, samt speil og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Mulighet for tilvalgspakker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i entrè og begge badene. Peisovn med glass i stuen, Contura 810 fra Varmefag.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tomt:
Tomtens areal er 1067,8 m2 og er noe kupert. Boligen etableres med plate på mark. Uteareal vil opparbeides med matjord og ferdigplen der det lar seg gjøre og ellers isås. Gårdsplass etableres med singel og det avsettes plass til parkering på egen eiendom, samt at det avsettes plass til garasje. Kjøpere må selv byggesøke og etablere garasje om ønskelig.
Eiendommen vil seksjoneres og hver seksjon vil få et tilleggsareal utvendig lagt til sin seksjon i henhold til utarbeidet seksjoneringsplan som vil foreligge på kontraktstidspunkt. Vedtekter vil bli standariserte.

Utvendig leveranse:
Bygget leveres med kledning som er grunnet og behandlet med ett mellomstrøk fra fabrikk, i mørk farge tilsvarende illustrasjon. Det forutsettes at kjøper må overmale toppstrøk, spikerslag og skjærekanter i løpet av første år etter overtagelse for at ikke kvaliteten skal forringes på materialer.
Deler av leveranser som er i impregnert materiale, males ikke.
Ved inngangsparti leveres treplatting, det vil også leveres treplatting på bakkeplan ved hage.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

Boligene inneholder:
hovedplan: Sportsbod ved inngangsparti, entrè, romslig bad/vaskerom, bod under trapp, kjøkken med spiseplass i åpen løsning mot stue med utgang til terreng. Stuen har også peisovn.
2. etg.: gang, bad/vaskerom, en stor og god bod, samt 2 soverom, hvorav ett har utgang til balkong.

Ramstaddammen 30, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike