ELTONÅSEN // Planlagt enebolig i populære Eltonåsen // innholdsrik // barnevennlig// mulighet for hybel/praktikantdel

Ludvig Brustadsveg 20, 2034 HOLTER

Pris

kr 5 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 750 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 160 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Nabolagsprofil Ludvig Brustads Veg 20 2034 Holter

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Aircondition/ventilasjon, Hage, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Beliggende i populære Eltonåsen har Bolig Partner for salg en byggeklar skrå-tomt. Dette er siste tomten på feltet og med kort vei til både turområder, butikk, offentlig kommunikasjon, skole og barnehage så har man tilgang på det meste man behøver i nærheten.
Eltonåsen i Nannestad ligger ca 10 minutters kjøring fra Jessheim og Gardermoen. Jessheim har alle bymessige fasiliteter som shoppingsenter, togstasjon, kulturhus og kino, restauranter og uteliv.

Beskrivelse av boligen

Marsala et et svært innholdsrikt og funksjonelt hus for familien. Huset er i Bolig Partners husserie Moderne og inneholder blant annet 4 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, kjellerstue eller mulighet for et 5. soverom og hele 3 bad.
Marsala kan innredes med hybel for de som ønsker å leie ut del av sin bolig, eller evt. praktikantdel eller gjestedel.

Standard

Innvendige overflater

Listverk, Vinduer og dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.
Vi leverer 3 lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvindu. Barne- og tyverisikret. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.
Listverk leveres grunnet malt hvitt i moderne utførelse. Det må påregnes overmaling av spikerhull og skjøter.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Vegger i alle tørre rom leveres med sparklet og malt gips i fargen Bomull (S0502Y) det samme gjelder alle himlinger. Ønskes andre farger, er dette mulig etter tilvalgsavtale med maler.

Gulv:
Vi leverer 3 stavs eikeparkett fra vår leverandør Fargerike Sletvold. Denne kan leveres i hvitpigmentert eller grå. Alternativt kan man bytte til annen ønsket gulvtype på tilvalgsavtale.
I vindfang 2. etg. og gang i underetg. leveres fliser på gulv. Lekre fliser i str. 60 x 60 cm.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er kjøkken for en verdi av kr. 85.000,- inkl. (hvitevarer er ikke med i denne leveransen)
Du tegner kjøkken i samarbeid med våre kjøkkenkonsulenter og kan fritt gjøre oppgraderinger.

Bad:
Baderommene leveres med store, hvite fliser på vegg og gulvfliser i 20 x 20 cm til bad i underetg. i dusjsonen leveres 10 x 10 flis i samme farge og utførelse som gulvet forøvrig. Bad i hovedplan leveres med 30 x 30 flis på gulv med 10 x 10 flis nedsenket i dusjsonen.
Alle bad leveres med innredning fra Linn bad i type HIlde med speil og lys (str. i henhold til tegning 1:100). Det leveres også dusjdører 90 x 90 cm.
Til alle bad leverer vi veggmonterte klosetter.
2 bad leveres med opplegg til vaskemaskin.

Bod:
Bod og teknisk rom leveres med parkett på gulv og malte, glatte flater på vegg.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.
Det leveres varmekabler i gulv med fliser (bad og gang + entrè) Ønskes gulvvarme i andre gulv eller panelovner, varmepumpe e.l. kan dette bestilles som tilvalg.
Det leveres 1 stk. lysarmatur til kjøkken.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
I tillegg til varmekabler i gulv med fliser, leveres en effektiv og pen peisovn med stålpipe av typen Contura 510 til oppholdsrommet i hovedplan.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Boligen leveres i henhold til krav i tek 10.

Hybel:
Dersom del av boligen ønskes omgjørt til hybel, vil det tilkomme ekstra kostnader på el, rør og kjøkken som ikke p.t. er medregnet i prisen. Avhengig av ønsket løsning på hybel, må det muligens også gjøres tilpasninger på boligen som kan få betydning for prisen. Slike endringer kan tas i samarbeid med og prises etter avtale med boligkonsulent.
Vi er behjelpelig med å finne beste mulig løsning for leveransen, men gjør oppmerksom på at egen separat boenhet, altså BI-leilighet, ikke var seg løse på denne tomten. Kun hybel med felles inngang som hoveddel./praktiskandel/gjestedel.

Adkomst

Det etableres gårdsplass med biloppstillingsplass. Det avsettes plass til dobbel garasje på tomten innenfor BYA.
Kjøper må selv besørge og bekoste garasje.

Omkostninger

Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi kr. 670.000,- utgjør kr. 16.750,-
tinglysningsgebyr for skjøte kr. 525,-
Tinglysningsgebyr for notering av pant kr. 525,- pr. stk.
Gebyr for pantattest kr. 202,-

Tomtens verdi er lagt inn i prisantydningen, men omkostningene vil komme i tillegg.

Tilknytningsavgifter for vann/avløp og el, byggesaksgebyrer og byggelånsrenter vil komme i tillegg ved søknad til kommunen og igangsetting av arbeider.

Diverse

Tomten og husløsning er ikke byggesøkt og det kan være mulighet for tilpasninger.
Ved kontraktsinngåelse vil prosjektering bli gjennomført og nabovarsling med påfølgende byggesøknad til kommunen gjennomført så raskt som mulig. Arbeidene igangsettes så snart IG fra kommunen foreligger. Overtagelse vil bli etter nærmere avtale, men det må påregnes minimum 1 - 1,5 år fra kontrakt er signert før man kan forvente å overta boligen.

Arbeidene i grunn inkluderer en støttemur og oppsetting av gjerde på toppen av støttemur (ihenhold til situasjonsplan som kan ses på vårt kontor)
Opparbeiding av plen, beplanting, garasje eller lignende er ikke medregnet i prisen.

Boligen leveres grunnet utvendig, og må overmales med mellom- og toppstrøk så raskt været tillater etter overtagelse.

Ludvig Brustadsveg 20, 2034 HOLTER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike