Sentralt beliggende tomt i rolig område på Fjellhamar // Byggeklausul til BoligPartner

Myrveien 4, 1472 FJELLHAMAR

Pris

kr 3 400 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 400 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Sentralt

Beliggenhet

Tomten ligger sentralt og barnevennlig til på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Her har du nærhet til barnehage, skoler, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Kiwi Fjellhamar og Rema 1000 Lørenskog stasjonsby. Ønsker du ytterligere tilbud har Lørenskog Storsenter Triaden og Metro Senter et stort utvalg av butikker og servicetilbud. Du bruker heller ikke lang tid til Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med offentlig kommunikasjon eller bil. Fra Myrveien er det ca. 5 minutters gange til Hanaborg stasjon med tog til Oslo og Lillestrøm.
Losby gods og golfbane er kun en liten kjøretur unna. Losby er et meget populært tur- og rekreasjonsområde både sommer og vinter. Mange starter turen ved Losby besøksgård og tar seg videre innover til marka til fots, på sykkel eller via kano fra Mønevann.
I nærhet til Myrveien finner du Langvannet med turstier og flere badeplasser.
Kommunens kulturhus, Lørenskog Hus er kun en kort tur unna, med kino, konserter og et flott bibliotek.

Regulering

Tomten er regulert til boligformål.

Beskrivelse (type bolig)

Overtakelse

Etter avtale.

Betalingsbetingelser

Kjøpet inngås med to kontrakter. En for tomt og en for bolig. Tomten gjøres opp på egen kontrakt mot overføring av hjemmel. Oppgjør for tomt skjer før arbeidet på tomten igangsettes. Kjøper er selv ansvarlig for tilknytningsavgifter for vann/avløp og el. Kjøper må selv finansiere kjøp av tomt og husleveranse gjennom privat finansieringsinstitusjon.

Myrveien 4, 1472 FJELLHAMAR

Loading map...
Les mer om nabolaget