Moderne enebolig på Fjellhamar med stor takterrasse og garasje/Få med lys- og varmeprodukter til verdi av 60.000 kroner

Myrveien 4, 1472 FJELLHAMAR

Pris

kr 9 995 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 9 995 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 237 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Kampanje Les Mer Her

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted

Beliggenhet

Tomten ligger sentralt og barnevennlig til på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Her har du nærhet til barnehage, skoler, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Kiwi Fjellhamar og Rema 1000 Lørenskog stasjonsby. Ønsker du ytterligere tilbud har Lørenskog Storsenter Triaden og Metro Senter et stort utvalg av butikker og servicetilbud. Du bruker heller ikke lang tid til Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med offentlig kommunikasjon eller bil. Fra Myrveien er det ca. 5 minutters gange til Hanaborg stasjon med tog til Oslo og Lillestrøm.
Losby gods og golfbane er kun en liten kjøretur unna. Losby er et meget populært tur- og rekreasjonsområde både sommer og vinter. Mange starter turen ved Losby besøksgård og tar seg videre innover til marka til fots, på sykkel eller via kano fra Mønevann.
I nærhet til Myrveien finner du Langvannet med turstier og flere badeplasser.
Kommunens kulturhus, Lørenskog Hus er kun en kort tur unna, med kino, konserter og et flott bibliotek.

Beskrivelse av boligen

I Myrveien 4 har vi prosjektert en ny, tidsriktig enebolig over to plan, beliggende i et rolig område på Lørenskog. Boligen har en moderne utforming med en velfungerende planløsning med praktikantdel.

Standard

Innvendig:

Alle oppholdsrom får 1-stavs eikeparkett (600 kr pr. kvm, inkl. mva og ferdig lagt), malt gips på vegger og i tak. Overgang mellom vegg og tak, rundt dører og vinduer blir listet med slette, hvite lister. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påberegnes. I alle rom i 1. etasje, foruten garasje og teknisk rom/bod leveres det varmekabler. Det leveres flislagte gulv i hall, vindfang, bad og teknisk rom. På badet i 2. etasje leveres det flislagt gulv med varmekabler.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning blir levert fra Sigdal eller Norema. Du står fritt til å velge leverandør. Kjøkkeninnredning leveres for inntil 100 000 kr inkl. mva, frakt og montering. Gjelder ikke hvitevarer.

Bad og vaskerom
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys, samt dusjvegger og vegghengt WC. Bad/vaskerom i 1. etasje gjøres klart med opplegg til vaskemaskin.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Fasader
Fasader leveres med stående grunnet trepanel og ett tilleggstrøk. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Takterrasse
Takterrasse leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om leveransen og valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett, kjøkken).

Innhold

Boligens 1. etasje inneholder hall med plass til garderobe, 2 soverom, bad, separat vaskerom og teknisk rom. I tillegg finnes adkomst til en praktikantdel med bad, stue og eget soverom. Praktikantdelen har også egen inngang.

I boligens 2. etasje finner du to romslige soverom, det ene med walk-in closet. Gang/trapperom, bad og åpen stue/kjøkkenløsning. I 2. etasje er det utgang som fører deg videre opp til en fantastisk takterrasse på hele 41 m2.

Oppvarming

Boligen leveres med stålpipe fra 2. etasje og over tak, med vedovn type Curve 100. Varmekabler i alle rom i 1. etasje utenom teknisk rom/bod og garasje. Bad i 2. etasje leveres med varmekabler. Forøvrig leveres 1 stk panelovn på soverom i 2. etasje og 2 stk i stue i 2. etasje.

Parkeringsforhold

Garasje med plass til 1 bil integrert i boligen. Det opparbeides 2 biloppstillingsplasser med grus på tomten.

Hvitevarer/tilbehør

Vi gjør oppmerksom på at bilder brukt i prospektet kun er illustrasjoner, og at hvitevarer, møbler og interiørartikler ikke medfølger.

Overtakelse

Ferdigstillelse etter avtale.

Betalingsbetingelser

Kjøpet inngås med to kontrakter. En for tomt og en for bolig. Oppgjør for tomt skjer før arbeidet på tomten igangsettes. Tomteverdien er satt til 3,4 millioner, pluss omkostninger. Husleveransen faktureres med 5 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilførte verdier.

Myrveien 4, 1472 FJELLHAMAR

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger