Midthø, en flott hytte for hele familien i Hurdalslia hyttegrend

Hurdalslia, 2090 HURDAL

Pris

kr 3 548 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 548 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Nå er tiden klar for å oppfylle hyttedrømmen.
Hurdalslia Hyttegrend ligger vestvendt med panoramautsikt over Hurdalssjøen og åsene mot vest. Med fin plassering i naturen og flott utsikt, er dette en perfekt fritids destinasjon. Her finner du lange turløyper for ski-, sykkel-, og fotturer. Det er kort vei til sjøen og ikke mer enn 4 km til Hurdal Sentrum hvor du finner butikker, kafe og kommunesenter.
Det er kort vei til Hurdal skisenter med mange nedfarter og flere heiser.
Mellom hyttefeltet og sentrum ligger også Åsanden som byr på en flott sandstrand.
15 km fra hyttefeltet ligger Råholt, med stort Amfi senter og over 50 butikker.
Hurdal er beskrevet som "Østlandets perle", og med sin sentrale plassering betyr det svært kort reisevei til hytta for mange. Misberget, Fjellsjøkampen og Rongstakollen er blant noen av flere fine turmål. Det gode muligheter for jakt og fiske, båtliv og ikke minst og finne roen.

Beskrivelse av boligen

Det er i denne annonsen tatt utgangspunkt i tomt nr 8 i Hurdalslia
Prisen er for nøkkelferdig hytte (Midthø) inkl selveietomt. Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, tilknytningsavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon.

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Vi har denne modellen oppført som visningshytte på Norsk hyttesenter på Hellerud. Ta dere en tur og opplev denne flotte hyttemodellen.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Innhold

Tilbudet er basert på nøkkelferdig hytte inklusiv selveiertomt nr 8 på Hurdalslia. Antatte kostnader på grunnarbeider er medregnet:
- 3 stavs eikeparkett i alle tørre rom
- Flis og sokkelflis på bad (BP Std)
- Flis på VF og inne bod
- Fortissimo baderomsplater på vegg bad
- EL punkter ihht NEK 400
- Rør leveranse
- Kjøkken fra Norema/Sigdal verdi kr 75 000,-
- Stålpipe og peisovn type Curve 100
- Panelovner med appstyring på alle soverom, stue/kjøkken og bod
- Varmekabler med appstyring på gang og bad

For nærmere beskrivelse av innholdet i leveransen kontakt hyttekonsulent Kjetil Noren - mob 95781022 - kjetil.noren@boligpartner.no

Adkomst

Fra E6/Ormlia (v/Shell og Nebbenes kaffeteria): Ta av til Hurdal, følg Rv 180 ca 12 km og du får Hurdalslia hyttegrend på høyre hånd, vis a vis Hurdal syns- og mestringssenter.

Parkeringsforhold

Det blir avsatt plass til parkering ved hytta

Sentrale lover

Bustadoppføringslova

Diverse

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.01.2019, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hurdalslia, 2090 HURDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar