Moderne hytte for hele familien i Hurdalslia hyttegrend

Hurdalslia, 2090 HURDAL

Pris

kr 2 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 990 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm

Beliggenhet

Nå er tiden klar for å oppfylle hyttedrømmen.
Hurdalslia Hyttegrend ligger vestvendt med panoramautsikt over Hurdalssjøen og åsene mot vest. Med fin plassering i naturen og flott utsikt, er dette en perfekt fritids destinasjon. Her finner du lange turløyper for ski-, sykkel-, og fotturer. Det er kort vei til sjøen og ikke mer enn 4 km til Hurdal Sentrum hvor du finner butikker, kafe og kommunesenter.
Det er kort vei til Hurdal skisenter med mange nedfarter og flere heiser.
Mellom hyttefeltet og sentrum ligger også Åsanden som byr på en flott sandstrand.
15 km fra hyttefeltet ligger Råholt, med stort Amfi senter og over 50 butikker.
Hurdal er beskrevet som "Østlandets perle", og med sin sentrale plassering betyr det svært kort reisevei til hytta for mange. Misberget, Fjellsjøkampen og Rongstakollen er blant noen av flere fine turmål. Det gode muligheter for jakt og fiske, båtliv og ikke minst og finne roen.

Beskrivelse av boligen

Det er i denne annonsen tatt utgangspunkt i tomt nr 8 i Hurdalslia
Prisen er for nøkkelferdig hytte (Kvarstad) inkl selveietomt. Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, tilknytningsavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon.

Velkommen inn i Kvarstad – en moderne hytte med gode løsninger. Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.
Hytta Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad.
Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 64,9
Gulvareal hems: 18,9
Totalt bruksareal: 64,9
Bebygd areal (BYA): 76,0

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Standard

Kjøkken:
Kvalitetskjøkken fra Norema eller Sigdal. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkken leveransen.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.

Dører:
Til hytter i Birken-serien leveres en spesialdesignet ytterdør for BoligPartner, (se signaturbeskrivelse) med karm i samme farge som dørblad. Farge i hht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.

Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.

Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med slett speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vindu:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Birken-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Innvendig kledning vegg:
Som standard leveres kostmalt panelplate, 5 bord skygge.

Taktekking:
Betongtakstein.

Himlingskledning:
MDF panelbord, kostmalt farge hvit, 11 x 142 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Flis på bad, bod og deler av gang. 3 stavs eikeparkett på øvrige rom.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, grunnet.
Under og over vinduer og dører monteres vannbrettbeslag i silver.

Innvendig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, fotlist/gerikt type 12 x 58 avrundet. Taklist 21 x 45 avrundet.

Trapper:
For hems leveres sambatrapp i lakkert furu. Som tilvalg kan sambatrapp leveres hvitmalt/beiset.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Innhold

Tilbudet er basert på nøkkelferdig hytte inklusiv selveiertomt nr 8 på Hurdalslia. Antatte kostnader på grunnarbeider er medregnet:
- 3 stavs eikeparkett i alle tørre rom
- Flis og sokkelflis på bad (BP Std)
- Flis på bod og deler av gang
- Fortissimo baderomsplater på vegg bad
- EL punkter ihht NEK 400
- Rør leveranse
- Kjøkken fra Norema eller Sigdal
- Stålpipe og peisovn type Curve 100
- 200mm isolasjon i yttervegger
- Panelovner med appstyring på alle soverom, stue/kjøkken og bod
- Varmekabler med appstyring på gang og bad

For nærmere beskrivelse av innholdet i leveransen kontakt hyttekonsulent Kjetil Noren - mob 95781022 - kjetil.noren@boligpartner.no

Adkomst

Fra E6/Ormlia (v/Shell og Nebbenes kaffeteria): Ta av til Hurdal, følg Rv 180 ca 12 km og du får Hurdalslia hyttegrend på høyre hånd, vis a vis Hurdal syns- og mestringssenter.

Beskrivelse (type bolig)

Parkeringsforhold

Det blir avsatt plass til parkering ved hytta

Hurdalslia, 2090 HURDAL

Loading map...

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar