Hurdalslia-Birkenhytta Midtfjellet - med gulvareal på 108m2, romslig hems (39m2) og 3 sov.

Hurdalslia-Birkenhytta Midtfjellet - med gulvareal på 108m2, romslig hems (39m2) og 3 sov.

Hurdalslia tomt 12, 2090 HURDAL

Pris

kr 3 120 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 120 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 107 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2821 Gjøvik
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Hurdal er et naturskjønt område på Øvre Romerike med gode muligheter for rekreasjon i skog og mark, som er balsam for kropp og sjel.
Fjellsjøkampen, Akershus høyeste topp, er sammen med Rongstakollen og Mistberget noen av flere fine turmål. Og mens du er innpå åsen, kan du prøve fiskelykken i ett av mange vann.

Hurdal er beskrevet som "Østlandets perle", og grenser i nord til Vestre Toten og Østre Toten i Oppland fylke, i øst mot Eidsvoll, i sør mot Nannestad og i vest mot Gran.

Tomteområdet Hurdalslia hyttegrend ligger vestvendt med panoramautsikt over Hurdalsjøen. I nordenden her ligger Åsanden som byr på en av innlandets flotteste sandstrender.
Med sin korte avstand fra Gardermoen og Oslo, kan man i realiteten være mye på hytta, så her er mulighetene gode for å koble av etter ei hektisk uke.

Det er kort vei til Hurdal skisenter med mange nedfarter og flere heiser. Her er det også gode muligheter for de som ønsker å gå på langrenn. Dalføret har et godt, østnorsk klima og kan by på meget gode snøforhold med et godt utbygd nett av skiløyper.

Det er kun 5 minutter til Hurdal sentrum hvor man har kommunehus, kino, skole- og kultursenter, butikk og kafe, galleri, matvareforretninger, bensinstasjon.
15 km fra hyttefeltet ligger Råholt, med stort Amfi senter og over 50 butikker, dagligvare, bank- og posttjenester, apotek og bensinstasjoner. Her er også idretts- og svømmeanlegg.

Beskrivelse av boligen

Midtfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design med et totalt bruksareal på 69 kvadratmeter. Store, flotte vinduer slipper mye lys inn i hytta samtidig som det sikrer deg et godt utsyn til den flotte naturen utenfor.
Midtfjellet har smarte løsninger, med den store hemsen som en ekstra bonus. I hytta finner du et romslig soverom, et nydelig kjøkken- og stueområde, praktisk bodplass, et moderne bad samt et ekstra rom du kan velge bruke til tørkerom eller kanskje en badstue.
Den koselige hemsen har en takhøyde på hele 1,89 meter. Her oppe har du ekstra sengeplasser, noe som gjør det enkelt å invitere gjester på hyttebesøk.
Hytta har et totalt bruksareal på 67 kvadratmeter på hovedplan pluss hemsareal på 40 kvm som inneholder 2 tilgjengelige rom. Totalt gulvareal 107 kvm

Beskrivelse (type bolig)

Oppvarming

Peisovn med svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Særskilte avtaler

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 720000-, samt grunnarbeider. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr 545000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan. Tomt og grunnarbeider leveres ikke av Boligpartner og faktureres direkte fra grunneier og entreprenør.


Hurdalslia tomt 12, 2090 HURDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik