Hurdalslia- Birkenhytta Kvarstad med 2 soverom og hems. Mønt himling i stue som gir romfølelse og mye lys.

Hurdalslia- Birkenhytta Kvarstad med 2 soverom og hems. Mønt himling i stue som gir romfølelse og mye lys.

Hurdalslia tomt 8, 2090 HURDAL

Pris

kr 2 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 990 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 84 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2821 Gjøvik
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Hurdal er et naturskjønt område på Øvre Romerike med gode muligheter for rekreasjon i skog og mark, som er balsam for kropp og sjel.
Fjellsjøkampen, Akershus høyeste topp, er sammen med Rongstakollen og Mistberget noen av flere fine turmål. Og mens du er innpå åsen, kan du prøve fiskelykken i ett av mange vann.

Hurdal er beskrevet som "Østlandets perle", og grenser i nord til Vestre Toten og Østre Toten i Oppland fylke, i øst mot Eidsvoll, i sør mot Nannestad og i vest mot Gran.

Tomteområdet Hurdalslia hyttegrend ligger vestvendt med panoramautsikt over Hurdalsjøen. I nordenden her ligger Åsanden som byr på en av innlandets flotteste sandstrender.
Med sin korte avstand fra Gardermoen og Oslo, kan man i realiteten være mye på hytta, så her er mulighetene gode for å koble av etter ei hektisk uke.

Det er kort vei til Hurdal skisenter med mange nedfarter og flere heiser. Her er det også gode muligheter for de som ønsker å gå på langrenn. Dalføret har et godt, østnorsk klima og kan by på meget gode snøforhold med et godt utbygd nett av skiløyper.

Det er kun 5 minutter til Hurdal sentrum hvor man har kommunehus, kino, skole- og kultursenter, butikk og kafe, galleri, matvareforretninger, bensinstasjon.
15 km fra hyttefeltet ligger Råholt, med stort Amfi senter og over 50 butikker, dagligvare, bank- og posttjenester, apotek og bensinstasjoner. Her er også idretts- og svømmeanlegg.

Beskrivelse av boligen

Velkommen inn i Kvarstad – en moderne hytte med gode løsninger. Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.
Hytta Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad.
Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter på hovedplan pluss hemsareal på 19 kvm som inneholder 2 tilgjengelige rom. Totalt gulvareal 84 kvm

Adkomst

Fra E6/Ormlia (v/Shell og Nebbenes kaffeteria): Ta av til Hurdal, følg Rv 180 ca 12 km og man får Hurdalslia Hyttegrend på høyre hånd, vis a vis Hurdal syns- og mestringssenter.

Nærmere angivelse kan fås ved henvendelse til hytteselger, Bent Solberg.

Beskrivelse (type bolig)

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer følger ikke med i leveransen.

Overtakelse

Prosjektert hytte

Betalingsbetingelser

Ihht betalingsplan

Hurdalslia tomt 8, 2090 HURDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik