Solsikten, Ask - Innholdsrike eneboliger i kjede med carport og takterrasse. Sentrumsnært og flott utsikt.

Gjeriveien 16, 2022 GJERDRUM

Pris fra

kr 5 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 9
  • Bruksareal (BRA) 152 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Situasjonsplan Solsikten

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse av prosjektet er avhengig av tidspunkt for oppstart.
Estimert ferdigstillelse ca. kvartal 2, 2020 dersom byggetillatelse er gitt og nok antall boliger er solgt i løpet av kvartal 2, 2019.

Fremdrift

Prosjektet har godkjent rammetillatelse. Detaljprosjektering er i gang for utarbeidelse av igangsettingssøknad. Prosjektet vil være avhengig av godkjent byggetillatelse og 50% salg før oppstart av bygging kan finne sted.

Fasiliteter

Takterrasse, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

BoligPartner er stolt av å vise deg våre åtte arkitekttegnede eneboliger i kjede på Solsikten i Ask i Gjerdrum. Flytter du hit får du et moderne hjem med egen privat takterrasse og carport rett ved inngangsdøra. Tenk så herlig å kjøpe et flunkende nytt hus med god plass og smarte løsninger. Her blir det minimalt med vedlikeholdsbehov i årene som kommer. Tomten ligger idyllisk og landlig til – kun en halvtimes kjøretur fra Oslo. Helt perfekt!

Boligene bygges i god størrelse, 152 m2 BRA, og går over 3 etasjer. Totalt bruksareal for boligene er på 182 m2 inkludert carport og utvendig bod. Her blir det god plass for både stor og liten.

Ta gjerne kontakt for å få sendt over prosjektbeskrivelsen og prospektet for mer informasjon.

Beliggenhet

Fra Solsikten er det enkelt å pendle til jobb, enten den er i Oslo, på Gardermoen eller for eksempel i Lillestrøm sentrum. Det er gode bussforbindelser fra området. Ønsker du å kjøre bil selv, bruker du cirka 15 minutter til Gardermoen og 30 minutter til Oslo bussterminal.
Etter en hektisk dag på jobb, er det deilig å reise hjemover. Se landskapet åpne seg – kjenne roen komme. Ask er virkelig et godt sted å komme hjem til. Et godt sted å leve.

Det er bare en kort spasertur ned til koselige Ask sentrum fra boligene. Ask er kommunesentrum i Gjerdrum kommune og her finner du alt du trenger i hverdagen av matbutikker og hyggelige restauranter. Her er apotek og vinmonopol, treningssenter og kulturhus. I tillegg er det ikke lange turen til Romerikssenteret med et godt utvalg av forretninger.

I nærområdet ligger det flere barnehager. For de litt større barna er det kort vei til både Gjerdrum barneskole og Gjerdrum ungdomsskole, som begge ligger i gåavstand fra Solsikten. I tillegg er Lillestrøm videregående skole og Skedsmo videregående skole kun en kort kjøretur unna boligene.

Vakre jorder og sjarmerende gårder. Friske turstier og hyggelige butikker. Bor du på Solsikten bor du landlig, samtidig som du har nærhet til alt. Fra huset ditt er det ikke lange veien til familievennlige Lysdammen badeplass. Hva med å nyte en is her sittende på den sommervarme gressplenen mens sola kaster sine gullstjerner over vannskorpa? Eller frister det mest med en hyggelig runde på golfbanen sammen med gode venner? Det føles virkelig godt å bo på Gjerdrum – den grønne lungen mellom Gardermoen og Oslo.

Like utenfor inngangsdøren til hjemmet ditt i Solsikten venter flotte turområder på besøk av deg. Her kan du gå, sykle eller løpe deg gjennom fin natur og koselige områder.
Er du en av dem som kan kjenne lukten av snø? Som elsker den vektløse følelsen av raske svinger gjennom bratte skogsløyper? Vinterstid har du flotte skiløyper i nær avstand fra boligen din, og i Kniplia venter alpinbakkene på deg.

Hva med en tur til det idylliske skogsområdet Romeriksåsen som inviterer deg med ut i det flotte terrenget – uansett årstid. Mulighetene er mange og tilgjengeligheten nær.
Mange familier tilbringer også mye tid i Gjerdrum idrettspark, som med sin flerbrukshall og kunstgressbane innbyr til aktive dager for folk i alle aldre.

Generelle forhold

Prospektet og annonsen er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Opplysninger er gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig.

Det tas forbehold om innvendig takhøyde, mindre endringer i boligens areal, innkassinger for tekniske anlegg, offentlige tillatelser og endring av pris for usolgte boliger.

Omfanget av leveransen begrenser seg til prosjektbeskrivelsen. Illustrasjoner i salgsmateriellet kan vise boliger med oppgradert interiør utover standard leveranse.
Kjøper bes om å lese prosjektbeskrivelsen nøye, samt å vurdere tegninger, beliggenhet, solforhold o.l. for sin ønskede bolig før signering av kontrakt.

Det tas forbehold om trykkfeil i annonsen/prospekt.

Boligenes areal er oppgitt i P-rom og BRA, disse tallene kan være rundet opp/ned til nærmeste hele tall.
Areal for carport og sportsbod er ikke medtatt i BRA eller P-rom.

Boligene selges ihht Bustadoppføringslova, denne følger med som vedlegg til kontrakt.

Hjemmelshaver av tomten/prosjektet er BoligPartner AS.
Org.nr: 967 524 514

Boligene vil gjennom byggeperioden være forsikret av selger. Etter overtagelse må kjøper/sameiet besørge forsikring av boligene.

Selger stiller bankgaranti ihht Bustadoppføringslova.

De 8 eneboligene i kjede vil bli seksjonert, hvor man eier alt innenfor boligens 4 vegger. Uteareal på tomten vil inngå i sameiets fellesareal, hvor hver seksjonseier vil eie 1:8 del.
Det tinglyses standard vedtekter for sameiet, som sameierne senere kan endre ved avstemming. Det må påregnes noen faste kostnader til sameiet, mer om dette i prosjektbeskrivelsen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport. I Tillegg legges det opp til en gjesteparkering pr. bolig på biloppstillingsplass.

For bolig 6, 7 og 8 vil det bli god plass foran ved inngangsparti og inn i carport. Vi anslår her at man kan få parkert 2 biler ved behov.

Eiendommens kostnader

Finansiering:
Boligene selges til fast pris. Boligene kan bekreftes solgt via selgers representant, og det forventes fortløpende kontraktssignering etter avtalt kjøp.
Selger står fritt til å akseptere/avslå bud. Kjøper må senest innen kontraktssignering fremvise bekreftelse på finansiering av full kjøpesum.
Det betales inn 10% forskudd ved oppstart av prosjektet. Det resterende oppgjøret betales innen overtagelse av boligen kan finne sted.

I tillegg til kjøpesummen skal kjøper betale dok.avgift. på 2,5% av andel tomteverdi.
Dette utgjør ca. 21 000,- kroner pr. bolig.

Andre omkostninger ved kjøp:
Tinglysningsgebyr for skjøte ca. kr. 525,- kroner.
Panteobligasjon ca. 727,- kroner.
Grunnbokutskrift ca. 172,- kroner.

Det tas forbehold om endring av tomteverdien og dokumentavgiften basert på tinglysningstidspunktet, samt forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer.

Det må påregnes fellesutgifter til sameiet, bestående av 8 seksjoner. Ved stiftelse av sameiet, vil sameiet i samråd med forretningsfører sette en sum for innbetaling.
BoligPartner vil organisere stiftelse av sameiet og velge ut forretningsfører for oppstart/det første året. (F.eks. USBL, OBOS e.l.) Sameiet tar selv kostnaden for forretningsfører.

Løpende kostnader, slik som kommunale kostnader er ikke fastsatt ved tidspunkt for salg.

OppgjørsPartner AS vil håndtere oppgjøret før overlevering av boligene.
Selger må sende inn dokumenter til OppgjørsPartner som innebærer bl.a. rett kopi av legitimasjon og utfylling av oppgjørsskjema med opplysninger om bank, opprinnelse av egenkapital m.m.

Skjøtet tinglyses i kjøpers navn ihht. kjøpekontrakt. Ved evt. endringer av navn / videresalg av kontraktsposisjon kan det tilkomme gebyrer og kostnader.


Ved en evt. avbestilling etter inngått kontrakt vil kostnader påløpe, kjøper bes derfor om å lese kontrakt nøye før signering.
Kontraktsforslag vil normalt bli sendt til kjøper via mail i god tid innen signering. Evt. bestilte tilvalg vil belastes kjøper ved avbestilling.

Overtagelse

Det vil gis informasjon om antatt overlevering ca. 10 uker innenovertagelse. Det eksakte tidspunktet (dato og klokkeslett) skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom oppstår forhold som vil medføre forsinkelse.

Tilvalg

Prosjektet er basert på rasjonell fremdrift og delvis serieproduksjon, og det vil derfor gis begrensede muligheter for endringer/ kjøp av tilvalg, samt frister for bestilling av fremlagte endringsmuligheter.

Selger vil utarbeide en tilvalgsmeny som kjøpere kan bestille endringer fra.

Kjøper har ikke rett til å kreve endringer som er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova §44.

Beskrivelse

Generelle forhold

Inngangsdøren er i husets underetasje. På dette planet har dere et soverom, samt bad og vaskerom. Bilen parkerer du rett inn i carporten ved siden av inngangsdøren. Bak carporten plasseres det også en praktisk sportsbod, for oppbevaring av alt sportsutstyr, dekk, akebrett osv.

Trappen fører dere en etasje opp og rett til hjemmets hjerte – det åpne kjøkken- og stueområdet på nesten 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familie og venner rundt langbordet mens flammene fra peisovnen skaper en koselig stemning i stua. Herfra er det også utgang til en lun og skjermet terrasse på 16–17 kvadratmeter. Et herlig sted å nyte dagens første kaffekopp, mens morgensola hilser blidt på. Hvis du ønsker, kan du også enkelt etablere en ekstra uteplass på baksiden, med direkte utgang fra kjøkkenet. Hovedplanet har også et soverom, praktisk garderobeplass og eget WC-rom.

I boligens 2. etasje finner du en herlig loft-stue og utgang til egen, privat takterrasse. I tillegg er det to soverom her og et moderne bad.


Standard:
Boligene leveres med hvitlasert eikeparkett 3-stav på alle tørre gulv, flislagte gulv på bad, WC, vaskerom, entrè og bod/teknisk. Badene får flislagte vegger.
Andre vegger blir levert med sparklet og malt gips.

Kjøkkenet fra Sigdal blir levert med hvite, slette dører, samt laminat benkeplate.

Trapp blir levert i fabrikkmalt hvit utførelse med hvitlaserte eiketrinn og stålspiler, samt nødvendig barnesikring i opptrinn og vertikale spiler.

Det leveres varmekabler i entre, bad, WC og vaskerom. Soverommene, stue og tv-stue leveres med panelovner. I stuen leveres det også pipe med peis av type Sirius 1.

Gjeriveien 16, 2022 GJERDRUM

Loading map...
Les mer om nabolaget