Løkenåsen - 4 eneboligtomter med utsikt mot Øyeren / Byggeklausul til BoligPartner

Løkenåsen , 1900 FETSUND

Pris

kr 3 200 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 200 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Utsikt

Beliggenhet

Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Ta på deg gode sko. Her er det mange turstier å teste. Hvaltjern, Heia og Varsjøen er alle populære utfartssteder. Om sommeren vil barna elske de mange bademuligheten i nærområdet. Velg mellom langgrunn badestrand eller høye stup fra varme svaberg. På ettermiddagen kan du inviter med deg gode venner til en sprek golfrunde på Leikvin Golfpark. Når vinteren kommer strekker fristende skiløyper seg mot deg og lokker deg med ut på tur. Fet kommune kjører opp mellom 60 – 70 kilometer turløyper i skisesongen. Helt perfekt.
Kommunen er også kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, svømme, gå på ski og teste skiskyting for å nevne noe. Alt du ønsker for en aktiv hverdag

En trygg skolevei betyr så mye. Fra boligene i Løkenåsen er det kort vei til både Riddersand barneskole og Østersund ungdomsskole. For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet. Fetsund sentrum ligger kun tre kilometer unna og byr på både gode servicetilbud og attraktive forretninger. Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter fra Løkenåsen. Helt perfekt i en travel hverdag. Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud. Hva med et besøk på Fetsund Lenser – et nasjonalt kulturminne, fløtningsmuseum og våtmarkssenter ved Glomma.

Beskrivelse (type bolig)

Betalingsbetingelser

Kjøpet inngås med to kontrakter. En for tomt og en for bolig. Oppgjør for tomt skjer før arbeidet på tomten igangsettes.
Tomteverdien er satt til kr 3,2 millioner, pluss omkostninger. Husleveransen faktureres med delfakturaer i henhold til fremdrift og tilførte verdier.

Løkenåsen , 1900 FETSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget