1 solgt! Løkenåsen - Moderne enebolig med terrasse, hybel, garasje og panoramautsikt! - Kampanje t.om. 30.05.2019

Løkenåsen tomt 2, 1900 FETSUND

Pris

kr 9 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 9 390 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 220 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Utsikt

Beliggenhet

Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Ta på deg gode sko. Her er det mange turstier å teste. Hvaltjern, Heia og Varsjøen er alle populære utfartssteder. Om sommeren vil barna elske de mange bademuligheten i nærområdet. Velg mellom langgrunn badestrand eller høye stup fra varme svaberg. På ettermiddagen kan du inviter med deg gode venner til en sprek golfrunde på Leikvin Golfpark.
Når vinteren kommer strekker fristende skiløyper seg mot deg og lokker deg med ut på tur. Fet kommune kjører opp mellom 60 – 70 kilometer turløyper i skisesongen. Helt perfekt. Kommunen er også kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, svømme, gå på ski og teste skiskyting for å nevne noe. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

En trygg skolevei betyr så mye. Fra boligene i Løkenåsen er det kort vei til både Riddersand barneskole og Østersund ungdomsskole. For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet.
Fetsund sentrum ligger kun tre kilometer unna og byr på både gode servicetilbud og attraktive forretninger. Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter fra Løkenåsen. Helt perfekt i en travel hverdag.
Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud. Hva med et besøk på Fetsund Lenser – et nasjonalt kulturminne, fløtningsmuseum og våtmarkssenter ved Glomma.

Beskrivelse av boligen

Velkommen inn i denne moderne familieboligen. Huset strekker seg over tre etasjer med integrert garasje i 1. etasje og praktisk hybelenhet med eget bad i underetasjen. Det er to innganger til huset – praktisk og smart. Husets hjerte er i 1. etasje med den åpne kjøkken- og stueløsningen på over 50 kvadratmeter.
Herfra er det utgang til en stor og attraktiv terrasse. På samme plan er også et av husets totalt fem soverom samt et bad/vaskerom. I husets loftsetasje er det to soverom og en romslig TV-stue. Med takvinduer skapes en ekstra lys og behagelig atmosfære i dette rommet. Det finnes også en bod samt en herlig og skjermet takterrasse på 9,5 kvadratmeter hvor du kan nyte utsikten og sitte i ly fra vinden. I husets underetasje finner du den praktiske hybelen på 19 kvadratmeter. Hybelen har eget bad. På dette planet er det også to soverom, et romslig bad samt bod/walk-in closet.

Standard

OVERFLATER
Alle oppholdsrom får 3-stavs eikeparkett, hvitmalt gips på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak, samt rundt vinduer og dører, blir listet. På bad/vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler. Det leveres flislagte vegger på bad/vaskerom.

KJØKKEN
Valgfri kjøkkeninnredning fra Sigdal, leveres iht. fast pris, inntil kr 80 000,- kroner. Hvitevarer medfølger ikke.

BAD/VASKEROM
Bad leveres med baderomsinnredning, servant, hvite fronter og speil. Dusjvegger og vegghengt WC. Bad/vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

OPPVARMING
Det leveres varmekabler i flislagte rom som entre, bad/vaskerom. Soverom og andre oppholdsrom leveres med panelovner. I stuen leveres det peisovn type Sirius 1 med stålpipe.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon.

Betalingsbetingelser

BoligPartner AS eier og bygger ut de tre angitte tomtene. Tomtene og boligene selges etter faste priser, se prisliste for priser på eneboligene.

Betalingsbetingelser
Kjøpet inngås med to kontrakter. En for tomt og en for bolig. Oppgjør for tomt skjer før arbeidet på tomten igangsettes.
Tomteverdien er satt til kr 3,2 millioner, pluss omkostninger. Husleveransen utgjør kr 6 190 000 og faktureres med 6
delfakturaer i henhold til fremdrift og tilførte verdier. Totale kostnader for tomt og hus utgjør kr 9 390 000, pluss omkostninger.

Løkenåsen tomt 2, 1900 FETSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger