Bolig 7

Løkenåsen Syd - Bolig 7, 1900 FETSUND

Pris

Solgt

Neste visning

Solgt

  • Pris kr 4 490 000,-
  • Boligtype Townhouse
  • Bruksareal (BRA): 97 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

BoligPartner har bygget dette flotte rekkehuset på det populære feltet Løkenåsen i Fetsund. Her finner man lett roen med den landlige beliggenheten med utsikt utover åkere helt frem til Glomma og Øyeren. Området er både naturskjønt, barnevennlig og idyllisk, men likevel sentralt.

Prosjektet selges med faste priser, ingen forskuddsbetaling.

Beliggenhet

Løkenåsen Syd på Fetsund ligger fantastisk til på en vestvendt ås med panoramautsikt og svært gode solforhold.

Skogen finner man som nærmeste nabo, så om du er glad i friluftsliv er dette det perfekte bostedet for deg. Hvaltjern med gode bademuligheter og et godt utgangspunkt for skogsturer ligger rett i nærheten. Her finner man også skistadion hvor det kjøres opp lange skiløyper ila skisesongen.

Her er det svært familievennlig, du finner både skole og barnehager rett i nærheten. Det er også opparbeidet lekeplass på tomten, som seksjonseierne vil eie sammen.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Det bygges moderne, romslige boliger med 3 soverom, åpen stue/kjøkken-løsning, egen tv-stue i u.etg, innvendig bod samt utvendig sportsbod. Boligene får balkong ut fra kjøkken/stue hvor det blir god plass til å møblere med spisebord og stoler. Det blir tilgang til egen hage ut fra u.etg.

Boligene blir bygget med kvalitetsmaterialer og vil få god standard. Det blir bl.a. levert eikeparkett på gulvene, varmekabler og fliser på gulvene i entrè, bad og WC og lyse, malte gipsoverflater på både vegger og tak i tørre rom.

Leilighetsnummer

7

Løkenåsen Syd - Bolig 7, 1900 FETSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger