Løkenåsen- Innflytningsklart rekkehus med panoramautsikt og gode solforhold! 3 soverom og 2 stuer. 2 uteplasser.

Nerarstuveien 11, 1900 FETSUND

Pris fra

kr 4 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 8
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 95 - 97 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Nabolagsprofil

Ferdigstillelse

Boligen er klar for overtakelse

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

BoligPartner har bygget dette flotte rekkehuset på det populære feltet Løkenåsen i Fetsund. Her finner man lett roen med den landlige beliggenheten med utsikt utover åkere helt frem til Glomma og Øyeren. Området er både naturskjønt, barnevennlig og idyllisk, men likevel sentralt.

Prosjektet selges med faste priser, ingen forskuddsbetaling.

Beliggenhet

Løkenåsen Syd på Fetsund ligger fantastisk til på en vestvendt ås med panoramautsikt og svært gode solforhold.

Skogen finner man som nærmeste nabo, så om du er glad i friluftsliv er dette det perfekte bostedet for deg. Hvaltjern med gode bademuligheter og et godt utgangspunkt for skogsturer ligger rett i nærheten. Her finner man også skistadion hvor det kjøres opp lange skiløyper ila skisesongen.

Her er det svært familievennlig, du finner både skole og barnehager rett i nærheten. Det er også opparbeidet lekeplass på tomten, som seksjonseierne vil eie sammen.

Innhold

Rekkehuset fremstår moderne og romslig med 3 soverom, åpen stue/kjøkken-løsning, eget medierom i u.etg, innvendig bod samt utvendig sportsbod. Boligen selges med balkong ut fra kjøkken/stue hvor det blir plass til å nyte middagen med fantastisk utsikt. Det blir tilgang til egen platting ut fra u.etg.
Parkering i carport og sportsbod ved inngangsparti.

Boligen er bygget med kvalitetsmaterialer og har god standard. Det er levert eikeparkett på gulvene, varmekabler og fliser på gulvene i entrè, bad og WC. Det leveres lyse, malte gipsoverflater på både vegger og tak i tørre rom.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører og karm leveres hvitmalte fra Kloppen Trevare. MDF-utforinger leveres i hvit utførelse.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barnesikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Det leveres hvitmalte gipsplater på vegger og i tak/himling i alle boligrom.
Vegger på bad leveres flislagt.

Gulv:
Det leveres eik 3 stavs parkett til alle tørre rom. Bad, WC, bod og entre leveres med fliser. Utvendig sportsbod leveres med ubehandlet støpt betong.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.
Synlig stift og spikerhull i listverk må påregnes.

Trapper:
Trappen leveres i fabrikkmalt hvit utførelse med eiketrinn og stålspiler, samt nødvendig barnesikring i opptrinn og vertikale spiler.

Kjøkken / Bad / Vaskerom / Teknisk

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres iht. tegning i hvit slett type fra BoligPartner sin leverandør. Hvitevarer leveres ikke som standard, men kan bestilles som tilvalg.
Nærmere informasjon vedrørende leverandør vil gis innen tilvalgsprosess påstartes.

Bad og WC:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flis på vegg. Det leveres fliser av type 20x20 på gulv og 20x40 på vegger. Det leveres benkeplate med nedfelt vask og underskap, vegghengt toalett, ettgreps blandebatteri til servant, dusjutstyr/dusjvegger og opplegg for vaskemaskin.
WC leveres med fliser på gulv og malt gips på vegger. Det leveres vegghengt toalett, speil, baderomsinnredning med servant og ettgreps blandebatteri.

Bod:
I bod leveres ventilasjonsaggregat, vannskap, varmtvannsbereder og el-skap. Det leveres fliser av type 20x20 på gulvet og malt gips på vegger.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming/ Teknisk

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standard. Eventuelle tilvalg kan avtales direkte med elektriker.
Det leveres 3 stk. utelamper pr. bolig, plassert ved inngangspartiet, på balkong og ved inngang til soverom i u.etg.
Det skal være lik utendørsbelysning for alle boliger.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, tv og bredbånd via GET. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner dimensjonert for boligen.

Oppvarming:
Det leveres varmekabler i entre, bad og WC. Soverommene og medierom leveres med panelovner. I stue leveres peis.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk og 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Utv. vann:
Det leveres 1 stk. utvendig vannkran.

Diverse

Utearealer:
Innkjøring/carport leveres gruslagt. Øvrige utearealer leveres med finavrettet jord og tilsådd med gress.
Det er bygget platting på bakkenivå ut fra hovedsoverom.

Fellesarealer:
Lekeplass og andre oppholdsarealer er ferdig opparbeidet etter gjeldende tekniske planer.

Parkering:
Det blir avsatt plass til 2 stk. parkeringsplasser foran hver bolig, hvorav 1 i carport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Utv. fasade:
Boligene leveres med grunnet panel. Det må påregnes overflatebehandling på all utvendig panel innen 1 år etter overtagelse.
Seksjonseierne skal tilstrebe å oppnå lik overflatebehandling på de siste 8 boligene som det er beiset på de 4 første boligene på trinn 1.

Søppelhåndtering:
Det er installert et lukket, nedgravd anlegg for søppelhåndtering.

Generelle forbehold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Kjøper aksepterer at slike endringer kan gjøres uten prisjusteringer. Det tas forbehold om innvendig takhøyde og mindre endringer av boligens areal. Boligens areal er oppgitt i P-rom og BRA, disse tallene kan være rundet opp/ned til nærmeste hele tall. Det kan bli nødvendig med enkelte innkassinger for tekniske anlegg. Detaljprosjektering var ikke ferdigstilt ved utarbeidelsen av prospektet.

Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.
1:100-tegninger og leveransebeskrivelse går foran illustrasjoner/tegninger i dette prospektet dersom det skulle være avvik. Omfanget av leveransen er begrenset til leveransebeskrivelsen. Illustrasjoner kan vise boligene med oppgradert interiør utover standard leveranse. Kjøper bes om å lese leveransebeskrivelsen nøye, samt å vurdere tegninger/beliggenhet/solforhold og lignende for sin ønskede bolig før kontraktsignering. Generelle beskrivelser i markedsmateriell vil kunne avvike for noen boliger.
Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet/leveransebeskrivelsen/vedlegg og i annonsen.

Utomhusplanen illustrerer hvordan tomten var planlagt opparbeidet. Mye av dette rekkehusfeltet er ferdig opparbeidet ved salgs-start for de siste 8 rekkehusene, slik at man på forhånd kan befare tomten med lekeplass, innkjøring osv.


Kjøper må senest ved kontraktsignering fremvise finansieringsbevis/bekreftelse fra bank på finansiering og medbringe rett kopi av gyldig legitimasjon.
Prosjektet selges med fast pris på boligene, men selger kan fritt endre priser på usolgte boliger uten å varsle kjøpere av tidligere solgte boliger.
Tilvalg:
Boligen er ferdig bygget og det er ikke lenger mulig å gjøre endringer på leveransen.


Eiendommens kostnader:
Prosjektet selges etter faste priser.
For priser pr. bolig, se egen prisliste.
Fullt oppgjør betales innen overtagelse, ingen forskuddsbetaling.

I tillegg til kjøpesummen skal kjøper betale dok.avgift på 2,5% av andel tomteverdi. Dette utgjør ca. 37 031,-kr. pr. bolig.
Tinglysningsgebyr ca. kr 525,- for skjøte, ca. kr 727,- pr. panteobligasjon og ca. kr. 172,- pr. grunnbokutskrift.

Det tas forbehold om endring av tomteverdien og dokumentavgiften basert på tinglysningstidspunktet, samt forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer.

Det må påregnes fellesutgifter til Løkenåsen Syd Sameie, bestående av 12 seksjoner.
Den enkelte sameier skal betale akontobeløp fastsatt av sameiermøtet eller styret til dekning av sin andel av felleskostnadene.
Les mer om dette i vedtektene for sameiet som ligger vedlagt i prospektet.
Pr. September 2017 betaler sameierne 1 180,- kr. pr. mnd. hver inn til sameiet i fellesutgifter og de har ikke tatt opp lån. Fellesutgifter kan bli regulert før overtagelse av de siste 8 boligene skal gjennomføres.

Løpende kostnader, slik som f.eks. kommunale kostnader og ligningsverdi av boligene er ikke fastsatt ved tidspunkt for salg.


OppgjørsPartner AS, Org.nr.917 994 854, vil håndtere oppgjøret før overlevering av boligene.
Selger må innsende dokumenter til OppgjørsPartner som innebærer bl.a. rett kopi av legitimasjon og utfylling av oppgjørskjema med opplysninger om bank, opprinnelse av egenkapital m.m.

Oppgjøret skal skje innen overtagelse kan finne sted. Kjøpesum og evt. tilvalgskostnader skal være innbetalt før kjøper kan motta nøklene.

Skjøtet tinglyses i kjøpers navn ihht kjøpekontrakt. Ved evt. endringer av navn kan det påløpe gebyrer/kostnader.
Evt. endring av navn/videresalg av kontrakt kreves selgers samtykke.

Salg:
Boligene selges til fast pris. Boligene kan bekreftes solgt via selgers representant, og det forventes fortløpende kontraktsignering etter avtalt salg.
Selger står fritt til å akspetere/avslå bud. Kjøper må senest innen kontraktssignering fremvise bekreftelse på finansiering av full kjøpesum.

Ved en evt. avbestilling etter inngått kontrakt vil kostnader påløpe, kjøper bes derfor om å lese kontrakt nøye før signering.
Kontraktsforslag vil normalt bli sendt til kjøper via mail i god tid innen signering.
Evt. bestilte tilvalg vil belastes kjøper ved avbestilling.

Boligene selges ihht Bustadoppføringslova, denne følger med som vedlegg til kontrakt.

Selger/Utbygger av de siste 2 rekkene i sameiet vil være BoligPartner AS, avd. Lillestrøm.
Org.nr: 967 524 514
Adr: Tærudgata 7, 2004 Lillestrøm

Forsikring:
Boligene vil under byggeprosessen være forsikret av selger.
Etter overtagelse må kjøper/sameiet besørge forsikring av boligene.

Garantier:
Selger stiller bankgaranti på 3% av kjøpesum i byggeperioden og 5% av kjøpesum etter overlevering.
Kostnader ved endring av garanti i forbindelse med videresalg o.l. skal ikke belastes selger.

Overtagelse:
Boligen er klar for overtakelse.

Ved overtagelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.
Dersom det søkes om midlertidig brukstillatelse i stedet for ferdigattest, skal ikke dette være til hinder for oppgjør fra kjøper til selger. Ferdigattest vil da søkes så snart som mulig når arbeidene er ferdigstilt. (f.eks. ved senere ferdigstillelse av uteområder pga årstid)
Alle boligene vil ikke kunne ferdigstilles samtidig, slik at de som overtar boligen sin i tidlig overleveringsfase må forvente byggevirksomhet på tomten i etterkant av overtagelse. Uteområder kan ferdigstilles i etterkant av overtagelse.

Eiendommen:
Salgstrinn 2 på Løkenåsen Syd B5.
4 boliger i sameiet er bygget og overtatt. De siste 8 skal bygges av BoligPartner AS.
Sameie er opprettet, se vedtekter i prospektet.

G.nr: 40 B.nr: 103
Kommune: Fet
Adresse: Nerarstuveien 11, 1900 Fetsund
Område: Løkenåsen Syd
Tomten er seksjonert, boligene vil få seksjonsnr: 5 til 12.
Eiet tomt.

Området Felt B5 er avsatt til småhusbebyggelse, reguleringsplanen "Løkenåsen II" gjelder.
Tilstøtende eiendommer er også regulert til boligformål.

Parkering

Parkering i carport rett ved inngangsdør. Biloppstillingsplass ved siden av carport i tillegg. Gjesteparkering for sameiet ved innkjøringen.

Nerarstuveien 11, 1900 FETSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Signér før jul, så spanderer vi flytting og utvask!

For inntil 20.000 kr gir vi deg en behagelig og rimelig flytteprosess dersom du signerer kontrakt på utvalgte boliger innen 2018.