EIDSVOLL VERK / Prosjektert tomannsbolig med praktikantdel / Moderne og tiltalende / 3 bad / 4 soverom / Garasje

EIDSVOLL VERK / Prosjektert tomannsbolig med praktikantdel / Moderne og tiltalende / 3 bad / 4 soverom / Garasje

Solbakken , 2070 RÅHOLT

Pris fra

kr 6 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 215 m2
  • Energimerking None
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Jessheim
2069 Jessheim
jessheim@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale. Ferdigstillelse ca 12 mnd etter oppstart.

Fremdrift

Oppstart etter nærmere avtale. Forusetter kommunal godkjenning og 50% solgt.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Aircondition/ventilasjon, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Her skal vi bygge 2 moderne tomannsboliger på denne solfylte, sentrumsnære og idyllisk beliggende eiendommen.

Boligene vil være av god størrelse, på 215m2 BRA, og går over 3 etasjer. Totalt bruksareal for boligene er på 222m2 inkl. carport og utv. bod. Her blir det god plass for både stor og liten. Mulighet for en praktikantdel i sokkel.

Ta gjerne kontakt for å få sendt over prosjektbeskrivelsen og prospektet for mer info.

Boligene vil bli seksjonert, hvor man eier alt innenfor boligens 4 vegger. Uteareal på tomten vil inngå i sameiets fellesareal, hvor hver seksjonseier vil eie 1:4 del.
Det tinglyses standard vedtekter for sameiet, som sameierne senere kan endre ved avstemming. Det må påregnes noen faste kostnader til sameiet. Det tas forbehold om mindre arealavvik ved detaljprosjektering.

Beliggenhet

Område innbyr fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), ETP terrengpark med utgangspunkt fra skistua byr på flotte sykkelmuligheter, samt turløyper opp til bl.a. Mistberget (663 moh), for å nevne noe. Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalssjøen: Langton og Prestsand. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, og er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et topp moderne svømmeanlegg med flere basseng og vannaktiviteter. Det er også flere treningssenter i umiddelbar nærhet, bl.a Trento, Vida Fitness samt Puls Letohallen og Innersvingen på Dal.

Det finnes flere spisesteder i området, blant annet på kjøpesenteret. Her finner du også bakeri og kaféer.

Skoler og barnehager
Det er en drøy kilometer til Råholt ungdomsskole, og et par kilometer til barnehager og Bønsmoen barneskole. Videregående skole finner man i Sundet i Eidsvoll sentrum, Jessheim og Nannestad.

Gangavstand til AMFI Eidsvoll på Råholt, et topp moderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. I nærheten ligger også Råholtgutua senter som inneholder både treningssenter og div. butikker. Det ligger flere matbutikker i nærområdet bl.a. Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Europris ligger også sentralt til på Råholt, og det er åpnet nytt vinmonopol inne på AMFI senteret.

Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt. I sommermånedene kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Den går mellom Eidsvoll og Lillehammer.

Eidsvoll Verk stasjon ligger i gangavstand. Herfra er det hyppige togavganger til blant annet Gardermoen og Oslo. Med toget kommer du til Oslo lufthavn Gardermoen på 5 minutter, og på 30 minutter er du i Oslo sentrum.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Oslo: Ta avkjøring på E6 mot Råholt. Kjør inn på Trondheimsvegen og følg denne i ca 2,7 km. Ta 2. avkjøring i rundkjøring inn på Tærudvegen. Etter ca 1,5km ligger boligene på venstre hånd.

Parkeringsforhold

Garasjeplass integrert i boligen, samt avsatt plass til biloppstilling ute.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører, karm og utforinger leveres med slett speil i hvit farge, type Visjon 1 fra Kloppen eller tilsvarende kvalitet.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger og himling:
Hvitmalte glatte gipsvegger og himlinger. Mulighet for fargevalg.
På badene leveres hvite 25 * 43 fliser på veggene.

Gulv:
3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Sletvold, mulighet for tilvalg. På badene leveres 20*20 fliser med mulighet for fargevalg. Fliser 30 * 60 cm mørk grå i entre.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hvit trapp med med lakkert laminert eik natur trinn. Rekkverksspiler leveres i stål utførelse.

Kjøkken / Bad

Kjøkken:
Sigdal kjøkkeninnredning, type; Vidde med hvite glatte fronter. Laminat benkeplate og "Hekken" stål håndtak. Se egen tegning av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke. Det følger med hvite glatte garderobeskap på soverommene.

Bad:
På badet i sokkel leveres hvit servantinnredning med speil og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin.
På badene i 1. etg leveres hvit servantinnredning med speil og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin og vv. bereder på det ene badet.
På WC i 2. etg. leveres veggmontert servant, speil og lys. Vegghengt toalett.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Mulighet for tilvalgspakker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i entre og badene.
Panelovner på soverommene og i stuer og kjøkken. Peisovn med glass i stuen.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk pluss 48mm påforing. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Innvendig monteres plastfolie før det monteres 48 mm påforing som fylles med 50 mm isolasjon og deretter plater iht romskjema.

Generelle forhold

Det bygges en praktisk garasje med tilhørende sportsbod i sokkeletasjen. Mulighet for praktikantdel/hybel i sokkel. I underetasjen finner man en romslig entrè, bad/vask, stue og kjøkken.

Opp trappen finner man en stor tv-stue med utgang til hage. I denne etasjen finner man hovedsoverommet med tilhørende walk in closet og bad. To store soverom og et bad/vask.

I 2. etasje finner man stue/kjøkken på hele 54m2, en romslig bod/matbod, et arbeidsrom/kontor og et praktisk wc. Det er utgang til en takterrasse på ca. 8m2 fra stuen.

Standard:
Boligene leveres med hvitlasert eikeparkett 3-stav på alle tørre gulv og på wc, flislagte gulv på bad, bad/vaskerom og entrè. Badene får flislagte vegger.
Andre vegger blir levert som hvitmalte glatte gipsvegger. Mulighet for fargevalg. Himlinger leveres som hvitmalte glatte flater.

Kjøkkenet blir levert med hvite, slette dører, samt laminat benkeplate og stål håndtak.

Trapp blir levert i fabrikkmalt hvit utførelse med lakker laminert eiketrinn og stålspiler, samt nødvendig barnesikring i opptrinn og vertikale spiler.

Det leveres varmekabler i entre, bad og bad/vaskerom. Soverommene, stue/kjøkken og tv-stue leveres med panelovner. I stuen leveres det også pipe med peis av type Contura 510:1 Style eller tilsvarende.

Solbakken , 2070 RÅHOLT

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Jessheim