Eidsvoll verk/Råholt. Ny enebolig på usjenert tomt med 2 stuer, 2 bad og 3 soverom. Kort veg til skoler og offentlig komunikasjon som Eidsvoll verk stasjon.

Eidsvoll verk/Råholt. Ny enebolig på usjenert tomt med 2 stuer, 2 bad og 3 soverom. Kort veg til skoler og offentlig komunikasjon som Eidsvoll verk stasjon.

Låkegutua 7B, 2074 EIDSVOLL VERK

Pris

kr 5 200 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 200 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 141 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Jessheim
2069 Jessheim
jessheim@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Skisser Av Snitt Plan Og Fasader 09042018

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Aircondition/ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Denne eiendommen har en sentral beliggenhet på Sagmoen mellom Eidsvoll verk og Råholt. Det er ca 1 km til togstasjon, Eidsvoll verk. Det er avganger hver halvtime til Oslo S og Oslo Airport Gardermoen. Til Oslo S bruker man kun 30 min. og Oslo Airport Gardermoen kun 5 min. Dette gir gode muligheter hvis man pendler eller reiser ofte. Området ligger på Øvre Romerike som har ett nærmiljø som opplever stor vekst, utvikling og tilflytting. Det finnes ett godt arbeidsmarked i nærområder som bla. Gardermoen næringspark, Oslo Airport, Jessheim sentrum etc. Det er fler barnehager på Eidsvoll verk/Råholt. Fra eiendommen er det ca 800 meter til barneskolen på Eidsvoll verk og ca 1,5 km til Råholt Ungdomskole. Det er mange aktivitetstilbud for barn og unge som Råholt Hallen med mange aktiviteter og nyere Badeland/svømmehall. Råholt er under stor sentrumsutvikling med nytt AMFI kjøpesenter som inneholder mange butikker. Kanskje dette er eiendommen for deg/dere!

Beskrivelse av boligen

BoligPartner-favoritten Vegaardsheim har en planløsning som appellerer godt til de fleste familier. Dette er en vinkel­bolig over halvannen etasje for flat tomt. 1. etasje rommer soverom, bad, stort kjøkken med tilknyttet bod og et romslig stueareal. I loftsetasjen er det bad, to soverom, en bod med god oppbevaringsplass, og en hyggelig loftstue som ofte blir barnas favorittkrok. Om familien trenger et fjerde soverom kan loftstua enkelt innredes som nettopp det.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Det leveres det hvitmalt gips i himlinger og gips som males hvit (hvis ikke annet avtales) på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Gulv i vindfang leveres med 60x60 cm lysegrå fliser og begge bad leveres med 30x30 cm fliser. I dusjsone på bad hovedplan leveres 10x10 cm fliser. Flisene leveres fra Fagflis-kjeden. Resterende rom leveres med en kvalitetslaminat som heter Moskus 12. Kommer du tidlig inn i fasen så kan gulvtype endres.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn. Det leveres tette, hvite opptrinn i trapp.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det er avsatt en sum til kjøkken som normalt skal holde til ett std kjøkken inkl hviteverer.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Det leveres 25x45 hvite matte fliser til begge bad. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Det leveres 90x90 dusjhjørne i herdet glass til bad hovedplan og badekar med dusjvegg til bad 2.etasje. Baderomsinnredning med lys og speil leveres fra Linn Bad type Hilde, hvit høyglans servantskap med skuffer.

Bod / vaskerom:
I bod/vaskerom på hovedplan leveres veggene med Legato baderomsplater fra Fibo. Som tilvalg kan annet leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og sentralstøvsuger.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i dette hsuet så leveres stålpipe og Contura 510 peisovn fra Varmefag. Varmekabler i gulver med fliser og varmefolie på øvrige rom i hovedplan.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ny beskrivelse:

Adkomst

Fra Oslo. Kjør av E6 ved avkjøringen til Råholt. Følg Trondheimsveien ca 4 km, kjør rett frem i 3 rundkjøringer. Ved den 4 rundkjøringen ta til venstre og kjør Sagmovegen helt til enden. Ta så til venstre inn på Sundbyvegen. Kjør ca 140 meter. Sving inn til høyre til Låkegutua. Etter ca 100 meter ligger tomten på høyre hånd.

Låkegutua 7B, 2074 EIDSVOLL VERK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Jessheim