Gled deg til å spise middag her ved spisestuen i hytta Nue
Rubetødnane Hyttefelt, 4443 TJØRHOM

11 AV 18 solgt! BE OM PRIVAT VISNING!

Pris

kr 4 590 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    115 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rubetødnane Hyttefelt
4443 TJØRHOM

Loading map...

Kort om eiendommen

Stor selveiertomt på 725m2 på et høydedrag over Sinnes. Panoramautsikt i alle retninger!

Om boligen

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har lenge hatt en drøm om å skape sin egen hytte. Sammen med BoligPartner har denne drømmen gått i oppfyllelse. Nå kan du bygge Halvor Bakke sin drømmehytte her i Sirdal. I utviklingen av denne hytta har Halvor Bakke brukt all sin erfaring fra oppussing av nesten 60 hytter og skapt løsninger som han vet fungerer. Inspirasjonen har han hentet fra utenlandsreiser. Ved å kombinere dette med gammel norsk byggeskikk har han sammen med BoligPartner klart å skape noe nytt og unikt.

Nue - en flott fjellhytte fra Lengt-serien til Halvor Bakke og BoligPartner
I Nue ligger absolutt alt til rette slik at du kan være til stede i øyeblikket og virkelig nyte fritiden din tett på naturen.

La ute bli inne og inne bli ute ved å åpne de to store skyvedørene i det luftige kjøkken- og stueområdet. Utenfor venter en lun, overbygd uteplass som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Her kan du sitte under tak og fylle på med frisk fjelluft selv om regnet skulle komme og hilse på. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen! Ekte hyttekos! Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge som blir en fin kontrast til den stående trekledningen på hytta.

Inngangspartiet har fått en romantisk sval med plass til en hyggelig benk. Det perfekte stedet å sitte når du ønsker ro og ly. Døra inn til hytta er en stalldør som gir deg muligheten til å kun åpne den øverste delen hvis du ønsker. Legg også merke til skoddene rundt alle vinduer som gir fjellhytta et spennende dekorelement med minner fra tidligere byggetradisjoner.

Nue har to soverom samt en fleksible og praktisk hemsløsning. Hytta har et bad og romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

– Sammen med BoligPartner sine dyktige arkitekter har jeg fått muligheten til å realisere drømmen om å skape min egen hytte. Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet, sier Halvor Bakke.

Parkering

2 biloppstillingsplasser på egen tomt på sommerstid. 1,5 parkeringsplasser på felles parkeringsplass oppe på hyttefeltet.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Boligpartner Stavanger