Gråhø med loft (illustrasjon)
Rubetødnane Hyttefelt 3, 4443 TJØRHOM

11 AV 18 solgt! BE OM PRIVAT VISNING!

Pris

kr 4 850 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    109 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rubetødnane Hyttefelt 3
4443 TJØRHOM

Loading map...

Om boligen

Med til sammen tre soverom, to bad, en åpen kjøkken- og stueløsning på over 28 kvadratmeter samt egen tv-stue er vår hyttemodell Gråhø med loft et utmerket valg for mange. Her får hele familien god boltreplass på hyttas totale 109 kvadratmeter i bruksareal. Den gode planløsningen gir stor fleksibilitet så her er det enkelt å trekke seg tilbake hvis man ønsker litt stillhet og ro.

Den store sosiale sonen er på hovedplanet med en lys og innbydende kjøkken- og stueløsning. I denne etasjen er det også to soverom, bad/vaskerom samt bod. Legg også merke til det overbygde inngangspartiet til hytta hvor vi har skap muligheten for smart oppbevaring av skiutstyr.

I hyttas loftsetasje er det god plass til både TV-stue, et ekstra soverom og bad. Skulle du trenge ekstra sengeplasser, kan TV-stuen enkelt benyttes til gjesterom. I tillegg får du god plass til smarte lagringsløsninger i den romslige gangen ved trappeoppgangen.

• Totalt bruksareal 109
• Bruksareal bolig 101
• Bebygd areal (BYA 88
• Primærrom 96
• Soverom 3
• Bad 2
• Bod 1Beliggenhet

Rubetødnane Hyttefelt ligger inn av rundkjøringen på Sinnes, videre forbi leilighetsblokkene i Sinnestunet, og opp i høyden. Feltet ligger i forlengelsen av Forsbergløypa, med preparerte spor på vinterstid gjennom hyttefeltet

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Parkering

2 stk parkeringsplasser på egen tomt på sommeren. 1,5 stk parkeringsplasser på felles vinterparkering vinterstid, oppe på feltet.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Velforeningsbeskrivelse

Rubetødnane velforening

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Boligpartner Stavanger