Fantastisk kveldsstemning på overbygget veranda
Sangereidåsen, 4790 LILLESAND

Fantastiske selveierleiligheter med store uteplasser, masse sol og nydelig utsikt.

  • Boligtype
  • Bruksareal (BRA)
    44 - 89 m2
  • Soverom
    1 - 2
  • Antall enheter
    24
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris

Sangereidåsen
4790 LILLESAND

Loading map...

Om prosjektet

Se for deg dagen du får nøkkelen til din nye leilighet. Det er vel like spennende om man er førstegangsetablerer eller om man har flyttet mange ganger. Det er noe spesielt med det som er ditt eget – og det som er nytt!

Vi kan presentere et godt variert utvalg av leiligheter; Fra 2-roms leiligheter på 44 kvm til de største 3-roms leilighetene på 89 kvm. (leilighetene på 89 kvm kan også ha 3 soverom). Alle leilighetene er gjennomgående, og det er heis til hver etasje. Se gjerne salgstegningene for hver leilighet for innhold.

Innhold

Alle leilighetene er lyse og gjennomgående, med flotte planløsninger. Den åpne kjøkken- og stueløsningen gir ekstra romfølelse og får ditt hjem til å virke større. Med en lys og åpen løsning har du en naturlig og sosial sone hvor både små og store trives.
Det er her dere samles til de gode samtalene og de minnerike øyeblikkene. Det er i dette rommet morgenkaffien nytes, det er her det gjøres lekser, og det er her man tilbereder og nyter en god middag sammen med venner.
Med kjøkken og stue i ett er det lett å være sosial sammen med gode venner, eller sammen med familien mens man tilbereder mat. Helt perfekt!

Standard

Leilighetene leveres nøkkelferdige med moderne materialvalg og bra standard. Både tak og vegger leveres i slett utførelse med malt gips og listefri overgang mellom vegg og himling. Vi leverer også flotte bad med flislagte gulv og vegge, med moderne baderomsinnredning. Ellers leveres flott eikeparkett i hele leiligheten. Kjøkkeninnredningen leveres fra anerkjente Strai Kjøkken i serien Nordkapp. Dette er moderne kjøkken i slett, hvit utførelse.

Fra stuen er det utgang til overbygde og usjenerte terrasser og verandaer. Flere av leilighetene har 2 terrasser/verandaer. Her kan du sitte i godt lag med venner over et måltid og nyte utsikten med tak over hodet. Vi håper løsningen med overbygde verandaer og terrasser frister!

Beliggenhet

Tomta ligger høyt, fritt og meget solrikt til!
Fra leilighetene i den ene blokka får man flott utsikt mot sjøen, fra den andre får man vidstrakt utsikt utover heiene i vest!
Her kommer det ingen bebyggelse foran som tar utsikten – det er virkelig verdt å ta turen opp for å se beliggenheten.

I tillegg til store, private uteplasser så etablerer vi et flott samlingssted sentralt på tomten, der man kan treffe naboer for en hyggelig prat.

Like ved leilighetene ligger det en helt ny, flott lekeplass for barna. Den nye barnehagen til Espira ligger like ved siden av, og det planlegges ny dagligvarebutikk like nedenfor.

Med en ny leilighet i Sangereidåsen bort du høyt, fritt og herlig!

Byggemåte

Leilighetsbyggene oppføres i 3 etasjer, med tidsriktige materialvalg og arkitektur.

Oppvarming

Leilighetene leveres med vannbåren varme

Adkomst

Fra vest (Kristiansand) tar man av på E-18 ved skilt mot Lillesand vest. Følg Fv.420 derfra ca 3 km mot Lillesand. Etter 3 km tar man venstre i rundkjøringen Du er nå i Sangereidåsen. Følg veien oppover, rett frem i første kryss, og leilighetstomten ligger på høyre side.
Kommer man fra øst på E-18 tar man av mot Lillesand øst, og følger tilsvarende Fv.420 ca 4 kvm.

Diverse

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat om de nye leilighetene i Sangereidåsen - vi ser frem til å høre fra deg!

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.