Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan (illustrasjon).
Høygilts Moner 16, 4760 BIRKELAND

SJEKK DENNE! Moderne enebolig med alt på ett plan - Leveres nøkkelferdig!

Pris

kr 3 690 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    105 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Tomten er ferdig planert og byggeklar. Vi avtaler ferdigstillelse når det passer deg.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Høygilts Moner 16
4760 BIRKELAND

Loading map...

Innhold

Stue/kjøkken, bad/vaskerom, entre, 3 soverom og innvendig bod.

Standard

Huset bygges og innredes i henhold til leveransebeskrivelse vedlagt prospektet, med det vi kaller «nøkkelferdig standard» slik at du kan flytte rett inn uten å gjøre egeninnsats. Vi leverer flott 3-stavs eikeparkett på gulvene i stue/kjøkken, entre og soverommene. På vegger i disse rommene er det ferdigmalte panelplater. Bad/vaskerom har fliser på gulv og flotte våtromsplater på vegg fra Fibo.
Kjøkkeninnredning leveres fra Strai, og her kan du som kjøper være med å bestemme utforming og stil selv på kjøkkenpakken til kr 50 000 som følger med. Varmekabler på bad/vaskerom. En komplett leveranse med god standard slik at du kan flytte rett inn!

Beliggenhet

Huset bygges på en flott tomt som ligger landlig til på Høygilts Moner, kun en kort kjøretur fra sentrum av Birkeland. Høygilts Moner er et nyere, mindre byggefelt som er utbygd med flere boliger de siste årene. Det er opparbeidet lekeplass sentral i feltet.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig med alt på en flate. Livsløpstandard

Parkering

Parkering på egen tomt. Det er anledning til å bygge garasje på inn til 70 kvm i grunnflate på hver tomt, med maks mønehøyde på 7,5 meter. Be gjerne om tilbud på oppføring av garasje til huset.

Adkomst

Fra Kristiansand følger man E-18 mot Kjevik, fortsett derfra vider mot Birkeland på Rv41 i ca 15 min og boligfeltet Høygilts Moner ligger så på høyre side.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Kontakt selger for å få utfyllende salgsprospekt.

Overtakelse

Vi tilpasser ferdigstillelse og overtakelse til når det passer deg som kjøper.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten leveres grovplanert slik den er planert i dag. Innkjøring og parkeringsareal for 2 biler leveres gruset. Videre opparbeidelse av hage og gårdsplass kan leveres etter nærmere avtale.

Regulering

Tomten er regulert til boligformål.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.