Kvarstad, illustrasjon vinter
Gautestad, 4735 EVJE

Aktiv og friluftsglad? Birkenhytta Kvarstad - Nøkkelferdig på solrik selveiertomt.

Pris

kr 2 490 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    83 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter nærmere avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Gautestad
4735 EVJE

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Velkommen inn i Kvarstad – en moderne hytte med gode løsninger. Hytta har et totalt gulvareal på 83 kvadratmeter inklusiv hems. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.
Hytta Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad.
Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Standard

Generelt

Generelt:
Hytta, Boligpartners "Kvarstad" har oppstart etter nærmere avtale.
Tomta ligger veldig idyllisk til, med fiske/badevann, og skiløype noen få meter fra hytta.
Prisen på hytta er kr 2.490.000,- nøkkelferdig inklusiv tomt, grunnarbeid, elektro, rørlegger, murer og tømrer.
Fullstendig leveransebeskrivelse fås ved henvendelse til selger.
Tomta har pr i dag avløp/strøm til tomtegrense, men arbeidet med legging av rør til påkobling er medregnet i prisen.
Tilkoblingsavgift til avløp (Felles renseanlegg), samt boring etter vann er også medregnet.

Hytta kan tilpasses og endres etter dine ønsker, og dersom du ønsker en annen av våre flotte hyttetyper på tomta er det også mulighet for det.
Vi leverer en hytte tilpasset deg og din familie, nå - og i fremtiden!
Se www.boligpartner.no for hyttetyper.

Kontakt selger for omvisning på tomt! Vi stiller opp 24/7Grunnarbeid

Grunnarbeid:
Nødvendig masseutskiftning/skyting, etablering av bilveg til hytta, biloppstillingsplasser, og byggeklar tomt. Avløpsrør til kloakk, og trekkerør til strøm legges i veg.

Mur og Flis

Murer/betong:
Glava ringmur 0.45cm, Støpt gulv med 25cm isopor og radonsperre, Leca ventipipe inkl puss og pipehatt, Brannmur inkl.puss, Lotus Mondo ovn inkl. montering

Flisearbeid:
30x60cm prosjektfliser på gulv i entre', 30x60cm prosjektfliser på gulv m/oppkantflis i bod, 20x20cm prosjektfliser m/oppkant og membran på gulv i bad

Elektro

Elektro:
Inntakskap ute med overbelastningsvern, måler og overspenningsvern iht NEK 400-2014
Jordelektrode og rør for inntakskabel, modulsikringskap m/ innhold etter forskrift
Punkter iht NEK, og tegninger. (Punktliste fås ved henvendelse til selger)
Varmekabel i gang, bad, og i stue/kjøkken
Tilkobling av pumpestasjon med alarm, og tilkobling av brønnpumpe er medregnet.

Rørlegger

Rørlegger:
Opplegg og utstyr iht tegning. Fullstendig leveransebeskrivelse fås ved henvendelse til selger. Borehull til vann, og påkobling til avløpsanlegg er medregnet.

Innvendige overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til de ulike hytteseriene som leveres med hver sin farge som standard. Karm har samme farge som dørblad, og utforinger leveres i hvitmalt MDF. Terrassedører leveres med 2-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Innvendige dører leveres som 3 speils hvitmalt MDF med, utforinger, hardvedterskel, låskasse og dørvridere.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 2-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Som standard leveres utvendig kledningen med grunning. På innvendig vegg og i himling leveres 14x120mm hvitmalt liggende furupanel (Skygge, slett, eller faspanel)
Standard taktekking er takstein type Benders dobbeltkrum. Annen type taktekking som tretak, shingel, eller torvtak leveres som tilvalg.

Gulv:
Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske. (Gulv inntil kr 200,- pr m2 er medregnet i prisen)

Listverk:
Utvendig leveres listene med transparent grunning i henhold til fasadetegningene. Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt furu. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. boligens signatur. Som sidelister på vinduer, dører monteres profilert omramming og hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte ubehandlede bord.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert furu. Hvis ønskelig kan dette fås fabrikkmalt som tilvalg. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg. Hemsstige leveres også i lakkert furu, men kan også fås fabrikkmalt som tilvalg.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Strai kjøkken leverer kjøkkeninnredning til våre hytter – du står fritt til å velge den leverandøren du liker best. Verdikort på innredning til kr.50.000,- er medregnet i prisen.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 120 liter varmtvannsbereder (i kjøkkenbenken) og kran for vaskemaskin.

Bod / vaskerom:
Kontakt selger for beskrivelse og leveranse av rørleggerutstyr.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Elektrisk, varmekabel, samt peisovn.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre. Innvendig kles veggene med liggende panel. Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Beliggenhet

Beliggenhet:
Gautestad er et populært hytteområde ca. 15 km fra Evje og ca. 75 km fra Kristiansand.
Tomta ligger flott, solrikt til og er høystandard selveiertomt med vann/avløp/strøm til tomtegrense.

Oppkjørte skiløyper på ca. 2 mil som går gjennom feltet. Kort vei til det populære langrennsanlegget i Høgås.
Fin utsikt utover fjellheimen og kort vei til skiløypene. Naturen innbyr til friluftsturer både sommer og vinter.
Flotte forhold for fiske. Etablert velforening med masse planer for vinter/sommer aktiviteter for hytteeiere.

Evje ligger lengst sør i Setesdal, i Evje og Hornnes Kommune. Evje har et mangfold av aktiviteter, handel, overnatting og en rekke viktige andre næringer. I tillegg ligger Evje i et naturskjønt område hvor det er muligheter for mange utendørs aktiviteter, både sommer og vinter. Her kan du være lenge uten å kjede deg eller mangle noe :)

Adkomst

Adkomst:
Fra Kristiansand følg RV9 mot Evje - Ta av til høyre i krysset ved Evje Kirke rett nord for Evje sentrum, skiltet mot Gautestad. Kjør ca. 15 km til du møter Gautestad Kurs og Misjonssenter på venstre side. Forsett så like forbi å ta til høyre inn Nipelivegen og følg veien helt til topps.
Se kart.

Avstand fra Kristiansand ca. 78 km, fra Arendal ca. 98 km og fra Stavanger ca. 220 km.

Beliggenhet

På fjellet

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.