Amarone Dette er en illustrasjon og vil dermed avvike fra virkelig miljø og omgivelser)
Løvøya 33, 4810 EYDEHAVN

Moderne enebolig med sjøutsikt og gode solforhold. Sandstrand i nærheten og mulighet for kjøp av båtplass

Pris

kr 4 099 000,-

 • Boligtype
  Enebolig
 • Bruksareal (BRA)
  178 m2
 • Soverom
  5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt
 • tore.haukeland@boligpartner.no tore.haukeland@boligpartner.no
  Send e-post

Eksterne lenker:

Løvøya 33
4810 EYDEHAVN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Amarone er en moderne enebolig med stram signatur og en planløsning som fungerer utmerket for de fleste familier.

Amarone har et bruksareal på 178 kvadratmeter fordelt på to plan. Hovedplanet rommer vindfang med garderobeløsning, et romslig soverom, bad med dusjhjørne og innvendig bod/teknisk rom. Men først og fremst er hovedplanet der familie og venner samles. Med en åpen stue- og kjøkkenløsning, får du et stort vinkelkjøkken med spiseplass til hele familien – i tillegg til en romslig stue med ildsted og terrasseutgang til hage.

Andre etasje rommer ytterligere tre soverom, bad på over 8 kvadratmeter, innvendig bod og en stue med utgang til boligens takterrasse på hele 22,3 kvadratmeter. Takterrassen er overbygget med pergola, og er det perfekte stedet å nyte deilige sommerdager.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Moderne-serien leveres bad/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Løvøya boligfelt ligger mellom Eydehavn og Flosta med umiddelbar nærhet til sjølivet. Feltet har en egen sandstrand og man kan kjøpe båtplass i nytt bryggeanlegg hvis man ønsker det.

Adkomst

Fra Arendal: Kjør Kystveien østover mot Saltrød/Eydehavn. Ved brua over til Eydehavn holder man til venstre og fortsetter mot Flosta. Etter ca. 5 minutters kjøring får man innkjørselen til feltet på høyre hånd. Stort byggeskilt ved veien.

Ta kontakt med oss

 • Employee Default

  tore.haukeland@boligpartner.no tore.haukeland@boligpartner.no
  Send e-post

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.