Prato - Dette er en illustrasjon og vil dermed avvike fra virkelig miljø og omgivelser
Løvøya 32, 4810 EYDEHAVN

Moderne enebolig med sjøutsikt og gode solforhold.

Pris

kr 3 899 000,-

 • Boligtype
  Enebolig
 • Bruksareal (BRA)
  183 m2
 • Soverom
  4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt
 • tore.haukeland@boligpartner.no tore.haukeland@boligpartner.no
  Send e-post

Eksterne lenker:

Løvøya 32
4810 EYDEHAVN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Vi ba nordmenn beskrive drømmehuset. Tusen takk for oppskriften. Nå har våre arkitekter svart på ønskene og tegnet husdrømmen – det moderne folkehuset Prato.

Vi er veldig stolte av Prato - huset som viser summen av alle de viktige svarene vi fikk i vår store markedsundersøkelse*.

Her ønskes du velkommen inn i en romslig gang med ekstra stor og etterspurt garderobeplass tilrettelagt for hele familien. Videre ledes du inn til det hyggelige kjøkkenet – selve sjelen i dette huset og stedet der hele familien samles. Her er det god benkeplass, praktisk kjøkkenøy, flott spisestue ved vinduet og peisovn. Fra kjøkkenet er det utgang til en lun og overbygd uteplass, perfekt når du skal nyte en kaffekopp i solveggen mens vårsola varmer i kinnene.

Trappen i huset gir et smart skille mellom kjøkken og stue. Samtidig åpner den opp for en unik kontakt mellom husets to etasjer. Lurt når barna har gode venner på besøk i TV-stua oppe mens dere slapper av nede. Det er moderne, lyst og luftig i folkehuset Prato. Store vinduer i begge stuene skaper nær kontakt med naturen utenfor. Her kan du krype opp i sofaen og kikke ut på hissig høstregn som pisker mot vinduene eller drømme deg bort i vakre snøfnugg som faller lydløst ned tidlig en desember morgen.

I husets første etasje er det også bad, vaskerom og et soverom med plass til dobbeltseng. I etasjen over er det TV-stue og tre soverom, hvor det største soverommet har tilknytning til et elegant walk-in closet – for en drøm! Og rett i nærheten er husets største bad med plass til dobbelvask, badekar og dusj – familiens spa-avdeling.

Folkehuset Prato er en komplett bolig som kan plasseres på små tomter. Huset har unik arkitektur og smarte løsninger. Derfor er også den viktige bodplassen ivaretatt, slik kundene våre ønsker, med gode lagringsmuligheter i begge etasjene.

Da har du fått presentert folkehuset Prato – håper du er like godt fornøyd som vi er.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Moderne-serien leveres bad/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Lydsystemer

Integrert lydsystem:
TK Bolig har en lokal forhandleravtale med Hi-fi klubben for installasjon av lydsystemer i våre hus. Sammen skreddersyr vi en løsning som overgår dine forventninger.

Beliggenhet

Løvøya boligfelt ligger mellom Eydehavn og Flosta med umiddelbar nærhet til sjølivet. Feltet har en egen sandstrand og man kan kjøpe båtplass i nytt bryggeanlegg hvis man ønsker det.

Adkomst

ra Arendal: Kjør Kystveien østover mot Saltrød/Eydehavn. Ved brua over til Eydehavn holder man til venstre og fortsetter mot Flosta. Etter ca. 5 minutters kjøring får man innkjørselen til feltet på høyre hånd. Stort byggeskilt ved veien.

Ta kontakt med oss

 • Employee Default

  tore.haukeland@boligpartner.no tore.haukeland@boligpartner.no
  Send e-post

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.