Prosjektert enebolig på sørvendt tomt i etablert boligområde - Livsløpsstandard, 3 sov, 2 bad

Romundsveien 12, 1832 ASKIM

Pris

kr 4 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 141 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Ski
1400 Ski
ski@boligpartner.no
Tlf: 479 97 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng

Ferdigstillelse

Ca. 1 år etter oppstart byggearbeider.

Fremdrift

Etter nærmere avtale. Det vil bli søkt om igangsettingstillatelse fra Askim kommune etter kontraktsinngåelse.

Beliggenhet

Tomten har fin beliggenhet i etablert boligområde vest for Askim. Området er særdeles barnevennlig med sin nærhet og gåavstand til både barneskole og barnehage på Rom.
Det er fine turmulighetet i umiddelbar nærhet. Kort vei til E-18 og holdeplass for busspendlere til Oslo, bybuss til Askim sentrum.

I Askim finner man sentrale servicefunksjoner, togstasjon, forretninger/senter, banker, videregående skole, ungdomskole, kulturhus, Østfoldbadet, kafeer, kino, golfbane, lysløype m.m. Pendlertiden med tog fra Askim til Oslo er ca. 50 minutter og med bil er det ca. 40 minutter.

Kommunen har ellers et variert næringsliv med store og små bedrifter innen produksjon, service og handel. Det er pr. i dag litt over 15.000 innbyggere i Askim kommune.

Beskrivelse av boligen

BoligPartner-favoritten Vegaardsheim har en planløsning som appellerer godt til de fleste familier. Dette er en vinkel­bolig over halvannen etasje for flat tomt. 1. etasje rommer soverom, bad, stort kjøkken med tilknyttet bod og et romslig stueareal. I loftsetasjen er det bad, to soverom, en bod med god oppbevaringsplass, og en hyggelig loftstue som ofte blir barnas favorittkrok. Om familien trenger et fjerde soverom kan loftstua enkelt innredes som nettopp det.

Innhold

1. etasje: Entrè, bad/vask, bod, soverom, kjøkken og stue med utgang til hage.
2. etasje: 2 soverom, bad, bod og loftstue

Standard

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classiqe 60x120, fabrikkmalt farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med panelplater Huntonitt skygge, fabrikkostemalt farge S0502Y.

På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Entre/hall leveres med fliselagte* gulv.
Badene leveres ferdig med menbran på gulv og fliselagt* med fall mot sluk. Vegger bad leveres med Fibo våtromsplater.
Separate vaskerom leveres ferdig med menbran på gulv og med fliser/sokkelflis*. Vegger vaskerom leveres med Fibo våtromsplater.

*Alle fliser er 20x20 cm inkl. til en verdi av kr. 250,- pr.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare, type Ola 4 profilert.

Trapp leveres i hvit utførelse med eiketrinn.

Innredninger:
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 105 000,- ink montering. Hvitevarer medfølger ikke.

Baderomsinnredning:
Baderomsinnredninger fra Foss bad 60cm med servant ink blandebatteri. Dusjvegger 90x90 rett dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert. Vegghengte toaletter på bad, med fliselagt innbygningskasse.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker. Ved ønske om smartstyring etc kan dette kjøpes hos elektriker.

Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Utvendig sikringsskap, inntakskabel og jording er inkludert.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Utelamper leveres ved inngangsdør og terrasse dør. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette kjøpes hos elektriker.

Oppvarming:
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.
Varmekabler i alle rom hvor det er fliser på gulv. Ved ønske om varmekabler i flere rom kan dette kjøpes hos elektriker.
Ytterligere elektrisk oppvarming må påregnes.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Fasader:
Leveres med liggende kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Terrasseplatting:
Leveres med leveres med impregnerte terrassebord, uten rekkverk.

Følgende grunnarbeider er inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap ihht NEK 399.

Følgende grave og utomhusarbeider er ikke inkludert:
Fjerning av trær og busker på tomten. Graving og opparbeidelse av byggegrop, kabelgrøfter og utvendige stikkledninger vann/avløp og strøm/it/TV/tele. Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng. Opparbeidelse av singlet vei/biloppstillingsplass. Byggestrøm. Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som, byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig av typen Vegaardsheim i 2 etasjer.
Kjøper kan imidlertid velge en annen hustype fra BoligPartners katalog og innenfor kommunens reguleringsbestemmelser. Totalprisen vil i så tilfelle måtte justeres etter valgt hustype.

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte av BoligPartner A/S for kr 1.050.000 ,- Tillegg kommer dokumentavgift av tomten på 26.250,- og tinglysning-/panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.
Husleveransen utgjør kr. 3.440.000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi.

BRA pr etasje

142

Inngår i p-romsareal

130

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Delvis flat tomt

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen oppføres iht. nyeste TEK17.

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Tovengenområdet, dat 27.09.98. Tomten ligger i område B6

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 2 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Ihht tomtens utnyttingsgrad kan garasje inntil på 50m2 bygges.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Romundsveien 12, 1832 ASKIM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger