Byggmester Kolstad AS

Russervegen 8, 7650 Verdal | Trøndelag | innherred@boligpartner.no

Veibeskrivelse 740 75 000

Salgsområde for:

Verdal Levanger Frosta Mosvik Steinkjer Inderøy Snåsa Verran

Stokkberget

Nye prisgunstig boliger med smarte planløsninger og gode solforhold med alt du trenger i nærheten.

Her bygges totalt 15 enheter fordelt på 5 eneboliger i kjede, to halvparter og 8 leiligheter. Stokkberget B2 er et gjennomtenkt prosjekt tilpasset omgivelsene og forventning til standard. Firemannsboligene leveres med bl.a 2 eller 3 soverom, 1 bad og stor stue/kjøkken-løsning med store vindusflater. Lyse og moderne overflater, eikeparkett og downlights i flere rom, samt gjennomgående høy standard.

Les mer om boligene på finn.no:

Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i Byggmester Kolstad AS.

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Nyheter

Her finner du oss

Velkommen til vårt salgskontor i Verdal. I dette distriktet treffer du vår forhandler Byggmester Kolstad AS. Besøk gjerne vår hjemmeside også: http://bm-kolstad.no.
Loading map...

Byggmester Kolstad AS er BoligPartners forhandler i Verdal – og Nord-Trøndelags eldste tømrerbedrift med fartstid helt tilbake til 1936. 77 år med kvalitetshåndverk og gode relasjoner til våre kunder, har gitt oss en unik posisjon i markedet. Da, som nå, er Byggmester Kolstad en solid bedrift med fullt fokus på kvalitet og tillit.

Byggmester Kolstad AS er godt kjent med bygging av nye hus og har de siste årene vært totalentreprenør innenfor store feltutbygging. Som forhandler i BoligPartner vil Byggmester Kolstad AS bygge eneboliger og flermannsboliger. Vurderer du å bygge ny bolig? Besøk oss på vårt salgskontor i Russerveien 8, Verdal for en hyggelig og uforpliktende husprat!