Byggmester Kolstad AS

Byggmester Kolstad AS

Russervegen 8, 7650 Verdal | Trøndelag | innherred@boligpartner.no

Veibeskrivelse 740 75 000

Salgsområde for:

Verdal Levanger Frosta Mosvik Steinkjer Inderøy Snåsa Verran

Stokkberget - Kommer for salg

Drømmer du om å bo i en ny, prisgunstig bolig med smarte planløsninger og gode solforhold? Bli del av et sosialt og aktivt samfunn, og ha alt du trenger rett i nærheten?

Tettstedet Åsen i Levanger kommune er et sentralt og viktig sted med tanke på utviklingen av bosettingen og arbeidsmarkedet i «nye» Trøndelag. BoligPartner skal nå bygge 5 moderne eneboliger, én tomannsbolig og to firemannsboliger på Stokkberget-feltet i Åsen. De 15 boenhetene vil være fra 74 til 124 kvadratmeter store, med 2 til 4 soverom.For mer informasjon ta kontakt med: Eiendomsmegler Gaute Gravaune Heimdal, Eiendomsmegler 1, tlf 913 75 182, gaute.heimdal@em1.no
Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i Byggmester Kolstad AS.

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Nyheter

Her finner du oss

Velkommen til vårt salgskontor i Verdal. I dette distriktet treffer du vår forhandler Byggmester Kolstad AS. Besøk gjerne vår hjemmeside også: http://bm-kolstad.no.
Loading map...

Byggmester Kolstad AS er BoligPartners forhandler i Verdal – og Nord-Trøndelags eldste tømrerbedrift med fartstid helt tilbake til 1936. 77 år med kvalitetshåndverk og gode relasjoner til våre kunder, har gitt oss en unik posisjon i markedet. Da, som nå, er Byggmester Kolstad en solid bedrift med fullt fokus på kvalitet og tillit.

Byggmester Kolstad AS er godt kjent med bygging av nye hus og har de siste årene vært totalentreprenør innenfor store feltutbygging. Som forhandler i BoligPartner vil Byggmester Kolstad AS bygge eneboliger og flermannsboliger. Vurderer du å bygge ny bolig? Besøk oss på vårt salgskontor i Russerveien 8, Verdal for en hyggelig og uforpliktende husprat!