BoligPartner Ryfylke

BoligPartner Ryfylke

Nyvollvegen 3, 4160 Finnøy | ryfylke@boligpartner.no

Veibeskrivelse 481 11 700

Salgsområde for:

Kvitsøy Forsand Strand Finnøy Rennesøy Randaberg Hjelmeland
Hele Rogaland Sirdal Lyngdal Flekkefjord

Velkommen til vårt salgskontor i Ryfylke. Er du på jakt etter nytt hus, leilighet i flermannsbolig eller hytte - hvorfor ikke bygge nytt? Her hos oss treffer du dyktige ansatte som ønsker å være gode samarbeidspartnere for deg gjennom hele byggeprosessen. Velkommen innom oss for en hyggelig prat

Ansatte

Vi søker tomter

Vi har mange boligkunder som er på jakt etter en tomt å bygge huset sitt på. Det betyr at du enkelt og raskt kan tjene gode penger på å selge en del av hagen din.

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

BoligPartner sin visjon er å bli markedsledende innen norsk boligbygging gjennom kvalitet, design og dyktighet. Visjonen står sterkt hos alle våre ansatte i Ryfylke, som er opptatt av tett kundeoppfølging ved å tilby deg gode råd og veiledning. Vårt salgskontor har også høy kompetanse innen HMS, og har alltid et ekstra fokus på denne viktige delen av byggeprosessen.

Drømmer du om å bygge nytt hus eller å realisere den store hyttedrømmen? Hos oss er du i trygge hender. Vi kan også tilby spennende flermannsboliger, som tomannsbolig eller leiligheter. Her kan du kjøpe deg en nøkkelferdig bolig, hvis du ønsker det.

Vi er også alltid på jakt etter nye tomter. Har du en stor tomt du ønsker å selge eller fradele? Ta kontakt med oss.