Holth Bygg og Anlegg AS

Råbekksvingen 1, 1617 Fredrikstad | Østfold | fredrikstad@boligpartner.no

Veibeskrivelse 951 29 966

Salgsområde for:

Fredrikstad Hvaler

Velkommen til vårt kontor i Fredrikstad. Her er vi klare til å realisere din boligdrøm.

Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i Holth Bygg og Anlegg AS
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se våre boligprosjekter til salgs

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Holth Bygg og Anlegg AS åpnet sine dører i januar 2015. Vi holder til like utenfor Fredrikstad sentrum, nærmere bestemt Råbekksvingen 1, ikke langt fra Østfoldhallen. Her styres selskapet av daglig leder og eier, Viggo Holth, boligkonsulent Jimmy Olofsson og byggeleder Lars Fredrik Pettersen. De har knyttet til seg et knippe underleverandører med stor kompetanse og som holder høy kvalitet.

– For oss er kvalitet og design de viktigste parametrene. Vi vil aldri gå på akkord med kvaliteten og vårt viktigste måleverktøy er fornøyde kunder, sier Viggo Holth. De ansatte på kontoret har til sammen over 25 års erfaring fra entreprenør- og byggebransjen og er veldig fornøyde med valget av BoligPartner som kjede.

– Valget av BoligPartner som kjede var enkelt. De har et bredt utvalg av hus med god design, og de holder en veldig høy kvalitet. Dette kjenner vi oss igjen i og ønsker å være en del av, sier Viggo. Viggo har stor tro på markedet i Fredrikstad og Hvaler fremover og trekker frem at store utbygginger i Fredrikstad og omegn vil skape behov for mange boliger fremover. 

I tillegg til å bygge hus for BoligPartner tilbyr selskapet tjenester innen betong, armering og muring.

- Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen, forteller Viggo Holth.