Eiendom i Fokus avd. Molde

Eiendom i Fokus avd. Molde

Årøsetervegen 19, 6422 Molde | Møre og Romsdal | eiendomifokus@boligpartner.no

Veibeskrivelse 71 66 10 00

Salgsområde for:

Molde Vestnes Rauma Nesset Midtsund Sandøy Aukra Fræna
Molde Vestnes Rauma Nesset Midtsund Fræna Aukra Oppdal Rennebu

Velkommen til Eiendom i Fokus sin avdeling i Molde. Kontoret er betjent etter avtale og vi er klare til å hjelpe deg med å realisere din bolig- eller hyttedrøm. Ta kontakt med oss for en trivelig boligprat. Vi tar gjerne turen hjem til dere om ønskelig.

Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Se vår film og bli bedre kjent med oss i Eiendom i Fokus

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Lysøya hyttefelt

Nå har du muligheten til å sikre deg nydelige hytter og sjøhus fra BoligPartner, midt i flott kystnatur og bare en kort kjøretur fra Kristiansund og Molde. Her kan du også få din egen båtplass og naust rett i nærheten av din fritidsbolig, i en skjermet og fin havn.

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Eiendom i Fokus er forhandler av Boligpartner sine nydelige hus og hytter på Nordmøre og Romsdal. Vi hjelper deg med å tilpasse boligen eller hytten slik at akkurat dine ønsker og behov oppfylles. Hos oss finner du lokale leverandører som samarbeider med Norges største fagmiljø innen trehusbebyggelse hos BoligPartner.

Våre kunder utvikler sine hus eller hytter sammen med oss. Her får dere arbeide direkte med våre arkitekter som sikrer hurtigere avklaringer og godt eierskap til deres fremtidige bolig eller hytte. Dette kombinerte med norske produktleverandører får du levert et hus i høy kvalitet.

Vi leverer byggesett, eiendom som er ferdig utvendig eller nøkkelferdige boliger/hytter. Ved valg av oss, bistår vi med hele prosessen fra planlegging, prosjektering, søknader og utføring på byggeplass til ferdigstillelse. Vår egen byggeleder med lang erfaring sikrer den nødvendige fremdriften.

Det helhetlige “bildet” er viktig, derfor har vi også unike finansieringsmuligheter for våre kunder som muliggjør byggelån (1 %) og boliglån med gode betingelser i samarbeid med lokal bank.

Våre kontorer:

Nordmøre: Vågeveien 7, 6509 Kristiansund

Romsdal: Årøsetervegen 19, 6422 Molde