Eiendom i Fokus avd. Molde

Fannestrandvegen 85, 6416 | Møre og Romsdal | eiendomifokus@boligpartner.no

Veibeskrivelse 71 66 10 00

Salgsområde for:

Molde Vestnes Rauma Nesset Midtsund Sandøy Aukra Fræna Kristiansund Aure Averøy Halsa Smøla Surnadal Tingvoll Gjemnes Halsa
Molde Vestnes Rauma Nesset Midtsund Fræna Aukra Oppdal Rennebu Kristiansund Aure Averøy Halsa Smøla Surnadal Tingvoll Sandøy Eide Ørskog Frei Giske Haram Nordal Skodje Stordal rauma Frena Gjemnes Sunndal

Velkommen til Eiendom i Fokus sin avdeling i Molde. Kontoret er betjent etter avtale og vi er klare til å hjelpe deg med å realisere din bolig- eller hyttedrøm. Ta kontakt med oss for en trivelig boligprat. Vi tar gjerne turen hjem til dere om ønskelig.

Vi søker tømrere

Er dere kvalitetsbevisste og har erfaring med bygging av eneboliger, flermannsboliger eller hytter? Vi opplever stor vekst og nå søker vi etter dyktige tømrerlag og tømrerfirmaer til våre prosjekter på Nordmøre og i Romsdal.

Ledige hyttetomter på idylliske Lysøya!

Nå kan du sikre hyttedrømmen, og nyte fritiden din i et av Møre og Romsdals vakreste områder! Her på Lysøya har du sjøen som nabo, og nå gleder vi oss til å gi nye kunder muligheten til å bygge sin egen hytte på dette idylliske området i Averøy kommune.

Ansatte

Bli bedre kjent med BoligPartner sin forhandler i Molde

Se vår film og bli bedre kjent med oss i Eiendom i Fokus

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Eiendom i Fokus er forhandler av Boligpartner sine nydelige hus og hytter på Nordmøre og Romsdal. Vi hjelper deg med å tilpasse boligen eller hytten slik at akkurat dine ønsker og behov oppfylles. Hos oss finner du lokale leverandører som samarbeider med Norges største fagmiljø innen trehusbebyggelse hos BoligPartner.

Våre kunder utvikler sine hus eller hytter sammen med oss. Her får dere arbeide direkte med våre arkitekter som sikrer hurtigere avklaringer og godt eierskap til deres fremtidige bolig eller hytte. Dette kombinerte med norske produktleverandører får du levert et hus i høy kvalitet.

Vi leverer byggesett, eiendom som er ferdig utvendig eller nøkkelferdige boliger/hytter. Ved valg av oss, bistår vi med hele prosessen fra planlegging, prosjektering, søknader og utføring på byggeplass til ferdigstillelse. Vår egen byggeleder med lang erfaring sikrer den nødvendige fremdriften.

Det helhetlige “bildet” er viktig, derfor har vi også unike finansieringsmuligheter for våre kunder som muliggjør byggelån (1 %) og boliglån med gode betingelser i samarbeid med lokal bank.

Våre kontorer:

Nordmøre: Nedre Enggate 5, 6509 Kristiansund (salgskontor) Nedre Enggate 6, 6509 Kristiansund (byggeledelse)

Romsdal: Fannestrandvegen 85, 6416 Molde