Eiendom i Fokus avd. Molde

Fannestrandvegen 85, 6416 | Møre og Romsdal | eiendomifokus@boligpartner.no

Veibeskrivelse 71 66 10 00

Salgsområde for:

Molde Vestnes Rauma Nesset Midtsund Sandøy Aukra Fræna Kristiansund Aure Averøy Halsa Smøla Surnadal Tingvoll Gjemnes Halsa Sunndal
Molde Vestnes Rauma Nesset Midtsund Fræna Aukra Oppdal Rennebu Kristiansund Aure Averøy Halsa Smøla Surnadal Tingvoll Sandøy Eide Ørskog Frei Giske Haram Nordal Skodje Stordal rauma Frena Gjemnes Sunndal

Velkommen til Eiendom i Fokus sin avdeling i Molde. Kontoret er betjent etter avtale og vi er klare til å hjelpe deg med å realisere din bolig- eller hyttedrøm. Ta kontakt med oss for en trivelig boligprat. Vi tar gjerne turen hjem til dere om ønskelig.

Vi søker tømrere

Er dere kvalitetsbevisste og har erfaring med bygging av eneboliger, flermannsboliger eller hytter? Vi opplever stor vekst og nå søker vi etter dyktige tømrerlag og tømrerfirmaer til våre prosjekter på Nordmøre og i Romsdal.

Ledige hyttetomter på idylliske Lysøya!

Nå kan du sikre hyttedrømmen, og nyte fritiden din i et av Møre og Romsdals vakreste områder! Her på Lysøya har du sjøen som nabo, og nå gleder vi oss til å gi nye kunder muligheten til å bygge sin egen hytte på dette idylliske området i Averøy kommune.

Ansatte

Bli bedre kjent med BoligPartner sin forhandler i Molde

Se vår film og bli bedre kjent med oss i Eiendom i Fokus

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på finn.no