BF Bygg Alvdal

BF Bygg Alvdal

Steia 14, 2560 Alvdal | gunnar@bf-bygg.no

Veibeskrivelse 62 48 75 40

Salgsområde for:

Alvdal Tynset Folldal Stor Elvdal Rendal Tolga Os i Østerdalen Røros
Alvdal Tynset Folldal Stor Elvdal Rendal Tolga Os i Østerdalen Røros

Velkommen til BF Bygg Alvdal AS, vår forhandler i Alvdal. Siden oppstarten i 2000 har BF Bygg Alvdal bygd over 100 BoligPartner-hus av ypperste kvalitet. Velkommen innom for en hyggelig boligprat!

Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i BF Bygg AS.
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Nyheter

Loading map...

Om oss

BF Bygg Alvdal AS ble startet opp i januar 2000 av Gunnar Bråten og Bjørn Olav Frank. Siden starten har det blitt bygget rundt 100 flotte Boligpartner hus i Nord Østerdal.  Vårt distrikt strekker seg fra Røros i nord til Stor Elvdal i sør.

I dag består bedriften av 14 ansatte. Noen utskiftninger har det vært, men daglig leder er fortsatt Gunnar Bråten. Vi har 12 tømrere, 9 av disse har fagbrev. Mange av våre ansatte har begynt i bedriften som lærlinger og fortsatt hos oss etter fullført læretid og bestått fagbrev. Vi har også en sekretær i 80% stilling.

Med 12 års erfaring som forhandler av BoligPartner sine hus er vi helt sikre på at det er et godt produkt vi selger. BF Bygg Alvdal AS har stor tro på at en god dialog med kunden gjennom hele byggeprosessen er viktig for at akkurat din bolig skal bli det du drømmer om.  At våre tømrere kjenner produktet godt, og har bred fagkunnskap er selvfølgelig også med på å sikre deg som kunde et bra resultat i mange år fremover.

Våre salgslokaler ligger sentralt til i Alvdal sentrum, på Steia. I andre etasje på “Spar-bygget” holder vi til i lyse og nyoppussede  lokaler. Det er bare å stikke oppom for en husprat!