Trio Utvikling

Teglverksveien 59, 3057 Solbergelva | Buskerud | drammen@boligpartner.no

Veibeskrivelse 32 23 43 20

Salgsområde for:

Drammen Nedre Eiker Modum Svelvik Øvre Eiker Kongsberg Rollag Flesberg Nore Uvdal

Trio Utvikling AS er din BoligPartner-forhandler i Drammen, Nedre Eiker, Modum og Svelvik. Trio Utvikling har meget lang erfaring i bransjen, ta kontakt med dem for en hyggelig og uforpliktende boligprat. De lover deg tett oppfølging og kvalitet hele veien.

Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i Trio Utvikling AS

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Trio er en kvalitetsbevisst bedrift som har profesjonalitet som primærfokus. For oss har det har vært en strategisk beslutning å satse på bolig, og BoligPartner skilte seg ut som den boligleverandøren som reflekterer vår holdning til kvalitet, og som synliggjør dette gjennom sin markedsføring og profilering, sier daglig leder i Trio Utvikling AS, Arve Gunnestad.

– For vår del, spiller det ingen rolle om vi utvikler nye boligområder eller bygger en skole for Oslo kommune. Fokuset på kvalitet i leveransen og sikkerhet på byggeplassen vil alltid være det samme, sier Gunnestad, som mener at behovet for nye boliger i Drammensområdet bare vil øke de kommende årene.

– Drammens-området er en av de raskest voksende byregionene i Norge, og regionen opplever i tillegg en betydelig tilflytning. Veksten tilsier et stor behov for nye boliger.