Trio Entreprenør

Trio Entreprenør

Teglverksveien 59, 3057 Solbergelva | Buskerud | drammen@boligpartner.no

Veibeskrivelse 32 23 43 20

Salgsområde for:

Drammen Nedre Eiker Modum Svelvik Øvre Eiker Kongsberg Rollag Flesberg Nore Uvdal

Trio Entreprenør AS er din BoligPartner-forhandler i Drammen, Nedre Eiker, Modum og Svelvik. Trio Entreprenører er har meget lang erfaring i bransjen, ta kontakt med dem for en hyggelig og uforpliktende boligprat. De lover deg tett oppfølging og kvalitet hele veien.

Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i Trio Entreprenør AS

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Trio er en kvalitetsbevisst bedrift som har profesjonalitet som primærfokus. For oss har det har vært en strategisk beslutning å satse på bolig, og BoligPartner skilte seg ut som den boligleverandøren som reflekterer vår holdning til kvalitet, og som synliggjør dette gjennom sin markedsføring og profilering, sier daglig leder i Trio Entreprenør AS, Arve Gunnestad.

Per i dag har Trio Entreprenør AS over 30 ansatte og er anerkjent som en av distriktets fremste aktører i entreprenørbransjen.

– Bolig er en helt ny nisje for oss, men Trio er en dynamisk bedrift som lett evner å omstille seg, og utvikling av boligfelter og flerboligsystemer blir garantert vårt satsningsområde innen boligbygging. Enkeltprosjekter og eneboligmarkedet kommer i tillegg.

– For vår del, spiller det ingen rolle om vi utvikler nye boligområder eller bygger en skole for Oslo kommune. Fokuset på kvalitet i leveransen og sikkerhet på byggeplassen vil alltid være det samme, sier Gunnestad, som mener at behovet for nye boliger i Drammensområdet bare vil øke de kommende årene.

– Drammens-området er en av de raskest voksende byregionene i Norge, og regionen opplever i tillegg en betydelig tilflytning. Veksten tilsier et stor behov for nye boliger.

 Forhandlerdirektør i BoligPartner, Rune Deglum, er glad og stolt over å kunne presentere Trio Entreprenør som ny BoligPartner-forhandler.

– BoligPartner har brukt tid på å finne riktig samarbeidspartner i Drammensområdet. For oss har det vært helt avgjørende å inngå forhandleravtale med en solid bedrift som står for de samme verdiene som vi gjør, sier Deglum.

– Vi er sikre på at den kompetanse og erfaring som Trio tar med seg inn  BoligPartner, vil bidra til enda flere fornøyde BoligPartner-kunder i årene som kommer. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid med en av distriktets fremste aktører, avslutter han.