Bygg Team AS

Bygg Team AS

Sentrumsveien 24, Gol | 3550 | post@byggteam-gol.no

Veibeskrivelse 32 07 44 11

Salgsområde for:

Hemsedal Flå Hol Gol Nes Ål
Hemsedal Hol Gol Nes Ål

Bygg Team er vår meget dyktige forhandler på Gol og de har representert BoligPartner der siden 2001. De er en erfaren gjeng som vet hva det vil si å bygge kvalitet.

Besøk gjerne vår hjemmeside også: http://www.byggteam-gol.no

Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film for å bli bedre kjent med oss i Bygg Team AS.
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Jeg ønsker en uforpliktende hytteprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Bygg Team AS er den ledende bolig- og hytteleverandøren i hele Hallingdal (kommunene: Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål, Hol (med Geilo)). Vi tilbyr hus og hytter med høy håndverkskvalitet i ulike størrelser og prisklasser tilpasset kundenes behov og ønsker. I enkelte tilfeller kan vi også skaffe tomter til kundens prosjekt. Vi har en god kundeservice med individuell oppfølging og kommunikasjon. Med lang erfaring og praktisk innsikt gir vi våre kunder råd og veiledning gjennom hele byggeprosessen. Med vår hjelp skal det være enkelt å få realisert sitt bolig- eller hytteprosjekt. Vi legger vår ære i at våre kunder skal bli fornøyde, for det er ingen tvil om at fornøyde kunder er våre beste ambassadører. Om det skulle oppstå noe uforutsett i byggeprosessen eller feil i ettertid, vil vi som lokal leverandør aldri gå fra vårt ansvar.

Vi benytter i hovedsak egne lokale håndverkere og følger byggeprosessen nøye, slik at kvalitet sikres og ivaretas hele veien. Vi opererer med kontrakter ihht Norsk Standard med tilhørende garantier og har forsikring i byggeperioden.

Se mer på vår nettside: ByggTeam AS