Vi ønsker hyttebesøk av deg

25.februar 2018 arrangerer BoligPartner hyttevisning flere steder i landet og du er invitert. Bli med og opplev våre flotte hytter på innsiden.

Hyttedrømmen – det er lite som slår den. Hvis du ønsker å bygge ny hytte, er hyttevisningen en unik mulighet til å oppleve våre spennende tomteområder og arkitekttegnede hytter både ute og inne.  

For hyttevisningen i BoligPartner er til for å levendegjøre hyttene våre, for at du som interessert skal få oppleve – ikke bare se og tenke.

Sett av datoen

Merk deg tidspunktet 25.februar klokken 13.00 -15.00 Da slår vi opp dørene og inviterer dere inn i 14 herlige hytter rundt omkring i hele Norge. Vi arrangerer også tomtevisning av et hyttefelt i Malangslia, Troms.

Her finner du listen over alle visningshyttene og tomteområde

Standard eller skreddersydd

Noen av hyttene er standardhytter hvor hyttene er bygget slik de er fremstilt i katalogen vår. Andre av hyttene er tegnet om og tilpasset etter kunden ønsker. Et besøk på BoligPartner sin hyttevisning er derfor en unik mulighet til å bli inspirert og se utallige muligheter om du skal bygge nytt. 

På visningen møter du også våre boligkonsulenter som er dine trygge rådgivere gjennom byggeprosessen. Ofte vil også våre flotte kunder være tilstede på visningen, slik at du kan høre deres erfaringer fra hvordan det oppleves å bygge ny hytte. 

Bestill vår hyttekatalog

Vår 160 siders tykke hyttebok er proppet med hyttestoff og inspirasjon. Bestill den i dag og kom ett skritt nærmere hyttedrømmen.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se bilder fra noen av våre visningshytter

De er i ulike stiler og størrelser - her ser du foto av noen av de 14 hyttene du kan oppleve på høstens store hyttevisning i BoligPartner