Bygge hus - dette er papirarbeidet

Når du bygger hus med BoligPartner fyller vi ut alle skjemaer og sender inn byggesøknaden for deg.

Korrekte plantegninger, ansvars­rett, tomteopplysninger, materialvalg og adkomstveier er bare noe av alt det en bygge­søknad skal inneholde.

Mange føler at de kommer til kort her. At de mangler den kompetansen som skal til for å fylle ut skjemaene riktig, og bare tanken på alt papirarbeidet skremmer dessverre endel fra å gå videre med byggeplanene sine. Velger du BoligPartner som husleverandør er det ingen grunn til å bekymre deg for dette! Vi har folk med spesialkompetanse som fyller ut alle skjemaer og sender inn byggesøknaden for deg. Enklere blir det ikke!  

Velkommen til oppmeldingsmøte

Når så byggetillatelsen er klar, er tiden inne for det viktige oppmeldingsmøtet. Her møter du BoligPartners boligkonsulent og byggeleder slik at dere tre i fellesskap kan gå igjennom alle avtaler og detaljer omkring byggingen av huset ditt. Før oppmeldingmøtet er det en del viktige valg og avgjørelser som bør være tatt. Hvordan skal for eksempel drømmekjøkkenet ditt se ut? Og hvilke løsninger ønsker du på badet? Vi gir deg gjerne gode råd også i denne prosessen. 

En felles forståelse

Oppmeldingsmøtet er en viktig milepæl på veien mot nytt hus. Dette er første gangen du møter byggelederen - din kontaktperson videre og ansvarlig for alt i byggeprosessen. Det er byggelederen som koordinerer byggingen og som sørger for at håndverkere og leverandører utfører sine jobber til rett tid. Nettopp derfor er det veldig viktig at byggelederen har full oversikt over alle avtaler som er inngått mellom deg og boligkonsulenten.

Oppmeldingsmøtet er dagen hvor dere tre i fellesskap går igjennom alle detaljene. Målet er en felles enighet og forståelse. På møtet får du en estimert plan som viser når du kan sette nøkkelen i ditt nye hus. Senere får du den detaljerte fremdriftsplanen slik at du enkelt kan følge byggingen – uke for uke. Dukker det opp spørsmål underveis, kan du bare ta kontakt med byggelederen din.

Jeg har noen spørsmål om byggeprosessen
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se film om byggeprosessen

Vi har laget en kortfilm om hvert av trinnene i byggeprosessen når vi bygger et nytt ferdighus.