Velkommen hjem til vakre Almgaard

Almgaard får deg til å stoppe opp – trekke pusten – og virkelig nyte synet av dette flotte, klassiske huset.

Du ser det ligger der – så majestetisk. Så vakkert. Herskapelige Almgaard er rett og slett en perle av et hus.

En opplevelse

Lukk øynene. Se for deg opplevelsen av å komme inn i dette flotte huset. Her venter den majestetiske hallen på deg med over fem meters takhøyde. Videre ledes du inn i selve hjertet i huset – det flotte kjøkkenet- og stueområdet på tilsammen nær 60 kvadratmeter. Her er plass nok til å samle venner rundt langbordet mens den myke kveldssola kaster et varmt lys inn gjennom vinduene. Husets første etasje har også rom for gjestesoverom med walk-in closet, bad, wc, vaskerom og bod. Så praktisk! Så lettvint! 

De smarte løsningene

I inngangshallen faller blikket raskt mot den nydelige trappa som glir inn som et herskapelig møbel i rommet og inviterer deg opp til galleriet i andre etasje. Her oppe venter smarte løsninger med egen foreldreavdeling bestående av soverom walk-in closet og et romslig bad. I andre fløyen av etasjen finner du barnas egen avdeling med TV-stue og to soverom med et bad i mellom. I tillegg er det gjort plass til et hjemmekontor/ekstra soverom hvis det er behov for det.

Lillesøsteren til Holmgaard

Almgaard er et av våre aller nyeste hus, lansert i januar 2016. Huset er den smarte lillesøsteren til vår herskapelige Holmgaard – selve symbolet på den store boligdrømmen for mange.

Plan- og arkitektursjef i BoligPartner, Idar Sambu, er stolt av Almgaard som vil passe mange familiers husdrøm.

- I Almgaard har vi bevart Holmgaards ettertraktede kvaliteter, men komprimert det inn på 247 kvadratmeter, forteller han.

 Dermed har vi designet en herskapelig familiedrøm.

 Les mer om denne spennende husnyheten her