Vår huskatalog - din inspirasjonsbok

Vi er svært stolte av vår huskatalog med reportasjer, kundebilder, nyttige tips og gode råd. Bestill den i dag og bruk den som en oppslagsbok og inspirasjonskilde.

Det å bygge nytt hus er en stor begivenhet. Mange av våre kunder har gledet seg til å bygge hus i flere år før anledningen omsider byr seg og byggeplanene materialiseres.

Beste katalogen i bransjen

I januar 2017 lanserte vi vår nye huskatalog - en katalog som vi mener er den beste huskatalogen i bransjen. Vi er stolte av å vise deg 47 spennende husmodeller i denne katalogen. Enten du liker den herskapelige stilen, nostalgiske hus, moderne design eller ønsker noe nyskapende og innovativt har vi et hus til deg. Alle modellene er tegnet av våre dyktige arkitekter. Med sin kompetanse og erfaring gir de husene sin unike arkitektur og smarte løsninger

Selv om man kaller våre hus ferdighus, har vi enda til gode å bygge to like eneboliger. Vi strekker oss langt for å gi alle kundene våre sitt unike hjem - skreddersydd etter kundens ønsker og behov.

Gratis katalog i din postkasse

Har du lyst til å bygge nytt hus? Bestill vår katalog - vi lover deg masse inspirasjon og nyttige reportasjer
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

I januar 2017 lanserte vi vår nye huskatalog - en katalog som vi mener er den beste huskatalogen i bransjen.

Gode reportasjer

Katalogen inneholder også veldig mange gode reportasjer om temaer vi vet er viktige for deg som ønsker å bygge nytt hus. Du får også hilse på mange av våre flotte kunder og bli med på innsiden av deres drømmehjem. 

Gjennom nærmere 25 år i boligmarkedet har vi i BoligPartner opparbeidet oss en solid erfaring og høy kompetanse. I dag er vi en landsdekkende leverandør av arkitekttegnede eneboliger, småhus, leiligheter, lavblokker og hytter. Vi har realisert tusenvis av boligdrømmer, noe som gjør oss til en av landets største boligbyggere. 

Hvordan er det å bo i et hus fra BoligPartner? I vår katalog kan du lese hva som skiller våre hus fra andre husleverandører.

Kvalitet i alle ledd

Helt fra første dag har vi hatt fokus på kvalitet, design og dyktighet. I dag har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Det gir kvalitet i alle ledd.

La deg inspirere

Len deg tilbake, senk skuldrene og nyt. Bruk katalogen vår som en oppslagsbok og en inspirasjonskilde. God lesning og lykke til med planleggingen av ditt drømmehus!

I vår huskatalog kan du lese hvordan fire familier har skapt hver sin løsning i vår bestselger Raumarheim. 

Ulike husstiler - hva er din favoritt?

Vi har hele 47 forskjellige husmodeller i vår huskatalog. Alle disse kan tilpasses etter dine ønsker og behov. I vår huskatalog kan du lese mer om hver enkelt modell og studere smarte planløsninger
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker