Slik kan du utnytte trapperommet smart

Nå kan du få kontor, garderobe eller bod under trappa i ditt BoligPartner-hus. Se de smarte løsningene her.

Nye hus bygges ofte uten kjellere, noe som gjør det ekstra viktig å finne smarte måter å oppbevare ting, klær og utstyr på. Vår trappeleverandør Stryntrappa lanserer i disse dager kolleksjonen "Plass til mer", og denne er det virkelig verdt å merke seg! Ved hjelp av smarte løsninger kan du nå få utnyttet arealet under trappa maksimalt med garderobe, bod eller kontor.  

- Mange har behov for mer plass, og vi forsøker derfor å tenke kreativt og nytt i måten man kan utnytte kvadratmeterne på, sier administrerende direktør John Herman i Hagen AS, som selger Stryntrappa.

Se hvordan utnytte plassen under trappa

Den for mange uutnyttede og støvsamlende plassen under trappa kan nå bli den ekstra garderoben som holder gangen ryddig, kontoret du ikke har plass til på soverommet eller boden som gir enkel tilgang til støvsugeren og vaskebøtta. Og best av alt; de nye trappeløsningene til Stryntrappa er ikke bare funksjonelle, de har også et lekkert design som gjør dem pene å se på. 

Alle de tre produktene - kontor, garderobe og bod - tilpasses Stryntrappa-trappene gjennom material- og fargevalg. Les gjerne mer her.