Se landslagsguttas Tur-hytte

Pål Golberg og Sjur Røthe (t.h.) er blant våre aller fremste langrennsstjerner. Da de skulle kjøpe hytte falt valget på "Kvarstad" fra BoligPartner - en sportshytte som passer perfekt til deres aktive livsstil.

Med sine store vinduer og sin romslige planløsning, passer Kvarstad hytta som hånd i skihanske for de to langrennsgutta. Dette er en plasseffektiv og prisgunstig hytte med et samlet areal på 65 kvadratmeter. 

- Kvarstad-hytta har skreddersydde løsninger for en aktiv livsstil, noe som er midt i blinken for oss. Vi er veldig fornøyd med planløsning og antall soverom. Hytta er enkel, men tilfredsstiller samtidig alle våre behov, sier Sjur.

 - Praktiske løsninger og god bodplass gjør at vi kan komme oss ut i skisporet uten å tenke på logistikken. For oss er det et stort pluss, sier Pål.

De store vinduene i stua sørger for fantastisk utsikt over Sjusjølia. Alle bilder: Geir Olsen.  

God romfølelse

De store glassflatene og den gode takhøyden på stuen og kjøkkenet skaper en unik romfølelse i hytta. Her er det lyst og godt, og det føles nesten som om naturen trekkes inn gjennom de store vinduene. Tenk deg et bedre måltid på spisebordet her etter en lang treningsøkt - kanskje etterfulgt av en varm badstue? Det kan ikke bli så mye bedre! Her ligger alt til rette for mange gode øyeblikk med familie og venner, både i og utenfor hytta. 

Sjur og Pål så på Kvarstad hytte som en god investering i et populært område.

Savnet nærhet til skiløypa 

Kompisene bodde tidligere på Lillehammer med optimale treningsforhold rett utenfor døren. Dette var et stort savn da de flyttet til Oslo, og det tok ikke lang tid før Sjur og Pål bestemte seg for å investere i en felles hytte på Sjusøen. Med hytte i Sjusjølia har de nå tilgang til et fantastisk og snøsikkert løypenett allerede fra slutten av oktober - bare to timer og 20 minutter fra Oslo.

Se bilder av landslagsgutta sin hytte

Tilpasset 

Alle BoligPartner-hyttene kan selvfølgelig tilpasses ønsker og behov, og en badstue var noe landslagsgutta virkelig ønsket seg. Hytta er også tilpasset med smarte el-løsninger som gjør at de alltid kommer frem til lys og varm hytte.   

- Vi har en app som gjør at vi kan styre både lys og varme med telefonen hjemmefra - det er luksus! sier Sjur.  

13. oktober 2017 ble Kvarstad-hytta overlevert til landslagsguttene.    

Hyttedirektør i BoligPartner, Sten Krogh (i midten), synes det er veldig hyggelig at Norges største skistjerner valgte hytte fra Tur-serien (tidligere Birken-serien) til BoligPartner - og de er så fornøyd med resultatet.      

- Her har de fått det fint! Hytta er rask å varme opp, og enkel å reise fra. Den krever lite vedlikehold, og den smarte boden gjør det enkelt for dem å oppbevare ski- og sportsutstyret. Plass til gjester har de også - dette er jo den optimale hytta for de som lever et aktivt liv, sier Krogh.   

Tur-serien tilbyr hytter med hems, halvhems eller ingen hems. Her kan du enkelt velge modell etter behov, økonomi og tomt. Tur-hyttene passer utmerket til både fjell og sjø - det er bare farger og taktekking som skiller vinter- og sommerhytte, sier Sten.

Her får skigutta hyttenøkkelen av hyttedirektør Sten Krogh.   

Tur-hyttene er også et rimelig alternativ som gjør at mange unge - spesielt i Sjusjølia - har råd til å bygge sin egen hytte. En klar trend er barnefamilier som velger bort større leilighet eller hus i byen til fordel for hytte på fjellet.

- Der får familien sin grønne, frie og etterlengtede lunge - og barna får masse hyttevenner, sier Sten.

Se alle Tur-hyttene