Samme drømmehytte i sjø- og fjelldrakt

Sammen med BoligPartner har Halvor Bakke skapt sin egen drømmehytte. Her viser vi deg hvordan denne hytta kan fungere utmerket ved sjøen og på fjellet bare ved å endre farger, interiør og materialvalg utvendig.

Ta en nærmere kikk på sjøhytta Sva og fjellhytta Lun i Halvor Bakke og BoligPartner sin Lengt-serie. Planløsningen til hyttene helt lik, men uttrykket er så totalt forskjellig. Forskjellen ligger i detaljene, fargene, materialvalgene og i interiøret.

Ulike signaturer for drømmehytta

For fjellhytter og sjøhytter i Lengt-serien har fått hver sin signatur. I fjellhyttene benyttes en grovere utvendig kledning og stående panel. Rundt vinduer er det skodder med detaljer som gir assosiasjoner til gamle byggetradisjoner. Inngangsdøren er en stalldør, som gir deg muligheten til å åpne kun den øverste delen av døra. Fargevalget på fjellhyttene er inspirert av fjellets egen fargepalett og med mørke detaljer skapes den lune, avslappede stemningen innendørs.

Til venstre ser du skoddene som en detalj på fjellhyttene og til høyre ser du hvordan skoddene i sjø-signaturen ser ut. 

Sjøhyttene i Lengt-serien gir deg assosiasjoner til det vakre Sørlandet, varme svaberg og deilige lyse tekstiler. Utvendig har hytta en liggende, hvitmalt kledning. Rundt vinduene er det en litt lettere type skodder sammenliknet med den du finner i fjellsignaturen. Innvendig er det valgt lyse farger og fjærlette gardiner. Store vindusflater gir masse dagslys og med skyvedører i stua er det enkelt å invitere lukten av saltvann, sommerblomster og varme svaberg med seg helt inn i hytta.

Til venstre ser du hjørnet med skyvedører i sjøhytta Flø. Til høyre ser du samme hjørne i stua til fjellhytta Lun. 

-Jeg har skapt min drømmehytte og ved å endre på farger og materialvalg utvendig blir denne hytta totalt annerledes slik at den passer både på fjellet og ved sjøen, forklarer Halvor Bakke.

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hvordan vil du ha det?

Hvilke farger liker du best? Ønsker du gresstak, tretak eller steintak på hytta di?

-Vi ønsker å inspirere med å vise våre illustrasjoner av hyttene. Men her er det deg som hytteeier som bestemmer hvordan du vil ha det på din hytte, understreker Halvor.

Hans håp og ønske er at folk skal kjenne på en glede og stolthet over hytta si.

-Vi har tenkt på de smarte og gode løsningene for å ha det godt på hytta. Selv får jeg energi og livskvalitet av å være på hytta. Akkurat det ønsker jeg at andre skal få kjenne på også, sier Halvor.

Til venstre ser du soverommet i sjøhytta Flø til høyre ser du soverommet i fjellhytta Nue. Arealet i soverommet er helt likt i begge hyttene, men ved ulike fargevalg og interiørvalg til dette to helt forskjellige soverom. 

Fjellhytter og sjøhytter i Lengt-serien

Her kan du se nærmere på de fire hyttene i Lengt-serien til Halvor Bakke og BoligPartner. Nue og Lun er fjellhytter mens Flø og Sva er sjøhytter

Les alt om Lengt-serien

Klikk deg videre til vår samleside for å lese mer om vårt samarbeid med Halvor Bakke