Nye tall fra Byggeindustrien er klare - BoligPartner er en av de største aktørene i landet

Hvert år presenterer Byggeindustrien en liste over de 100 største bedriftene i bransjen. Oversikten viser at BoligPartner fortsetter veksten og klatrer opp til nummer 23 på statistikken.

Byggeindustriens årlige oversikt over nøkkeltallene til store bygge- og anleggsbedrifter, omfatter de 100 største bedriftene i bransjen. Oversikten gjelder bygg- og anleggsentreprenører samt byggmestere og ferdighusfabrikanter.

Resultatene for 2016 viser at BoligPartner har klatret syv plasser fra året før og ligger på plass nummer 23 på listen.

Her kan du se hele rapporten

Beste året noensinne

2016 ble det beste året for BoligPartner AS noensinne. Omsetningen økte med 22 prosent til rekordhøye 1,31 milliarder kroner. Selskapets driftsresultat ble også høyere enn noen gang og landet på 42,3 millioner kroner, noe som tilsvarer en økning på 16 prosent fra 2015. BoligPartner nådde i 2016 også en viktig milepæl i selskapets historie. For første gang passerte BoligPartner 1.000 solgte enheter i løpet av et år, og det med god margin. I 2016 solgte selskapet totalt 1.099 boliger og hytter, noe som er en økning på hele 18 prosent fra 2015.

Administrerende direktør i BoligPartner, Mari Skjærstad, er stolt av resultatene.

- 2016 var et godt år for BoligPartner, og vi forbedret både omsetning og resultat. Aldri tidligere har vi levert så gode tall. Samtidig har vi fortsatt et stykke igjen før marginene er på et ønsket nivå. Fra en periode med bevisst store investeringer for å sikre vekst, setter vi nå også forsterket fokus på lønnsomhetsutviklingen, forteller Mari Skjærstad.

Les mer om BoligPartner sitt rekordår 2016 og se flere kommentarer fra Mari Skjærstad

Mari Skjærstad, administrerende direktør i BoligPartner