Hyttedrømmen med egen sommerhytte

Tenk å kunne våkne til lukten av saltvann. Sitte her inntil hytteveggen mens du nyter dagens første kaffekopp og lar blikket skue utover vannet. Bygg hytte ved kysten du også og realiser hyttedrømmen med din egen sjøhytte.

Har du egen hyttetomt? Kanskje du allerede eier en eldre fritidsbolig ved sjøen?

Tenk så deilig det hadde vært å erstatte oppussing, skader, fukt og råte med en splitter ny sommerhytte slik at du virkelig kan nyte fritiden din. Du vil raskt oppdage at det er mange fordeler med å bygge ny hytte vs. å bygge ut en gammel hytte. 

Bygger du ny hytte slipper du blant annet å slite med små, trekkfulle vinduer. Vi i BoligPartner gir deg hytter med store, åpne glassflater som sikrer deg nærheten til naturen. Vi har mange spennende hyttemodeller med akkurat de vindusflatene du drømmer om. Felles for dem alle er at de passer like godt ved sjøen som på fjellet. 

Som for eksempel vår moderne hytte Sailors Nest fra moderne-serien. De store og mange vinduene i denne hytta gjør at lyset og verden utenfor blir en del av hytteopplevelsen. Du kan også enkelt åpne den store skyvedøren i glass og la stuen bli en del av terrassen utenfor. 

Våre hytter i moderne-serien er virkelig noen designperler. Med sine flate tak og mange vinduer er hyttene ultimate sommerhytter for mange. 

Sommerhytte ved både sjø og fjell

Våre hytter er tegnet for å kunne fungere både ved sjø og fjell

Hvor ønsker du å bygge din nye hytte?

En sommerhytte trenger ikke å bygges ved sjøen. Mens noen vil bade i saltvann, vil andre bestige fjelltopper. Norge byr på unik natur og uendelige muligheter. Det er dette vi forsøker å omfavne. Uansett sommerhyttedrøm – vi gir deg mulighetene.

Tall fra Prognosesenterets Fritidsbygg-undersøkelse høsten 2018 viser at av dem som eier en hytte i Norge i dag har:

  • 42 prosent hytte på fjellet
  • 37 prosent hytte ved sjøen
  • 22 prosent hytte i innlandet/skogen

I ly fra vinden

Gled deg til friske regndråper som drypper fra nesetippen. Mål krefter med sommervinden som rusker tak i deg mens myke bølger løfter seg opp på blankslipte svaberg. Når du har sommerhytte nær sjøen trenger du et sted å være ute, samtidig som du kan søke ly fra vindkastene. 

Lune, smarte uteplasser finner du i flere av våre hytte-serier. Hvem av våre ferdighytter passer best til din hyttetomt?

Samspill med naturen

Det er ikke bestandig at en hyttetomt er flat og lett tilgjengelig. Når terrenget er utfordrende tar vi utgangspunkt i det.

Vi mener det handler om å se landskapet og skape våre hytter i tett samspill med naturen. Med store glassflater kombinert med naturmaterialer som stein og tre skapes en særegen og vakker arkitektur. Drømmer du om ei hytte som kan ligge der som et praktskue langs Norges skjærgård – ja så har vi det. Hva liker du best? Bla deg igjennom vårt brede hyttesortiment. Vi håper du finner en hytte som passer din fritid ved sjøen. 

Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Kvalitet og trygghet

Klimaet blir stadig tøffere. I BoligPartner tar vi ekstremvær på alvor.

Vær trygg på at våre hytter passer det norske været - både når snøen laver ned i fjellet eller når det regner sidelengs langs kysten. Men dette er ikke noe du trenger å tenke på. Vi bygger våre hytter slik at du kan nyte sommeren til fulle og hele tiden fylle på lageret ditt av gode opplevelser både nå og i fremtiden.

Hyttefakta fra Norge 

  • Gjennomsnittshytta er bygget i 1969 og er 84 kvadratmeter stor
  • Nesten 4 av 10 hytteeiere har pusset opp fritidsboligen sin de siste 12 månedene. En tilsvarende andel har planer om å pusse opp i løpet av de neste 12 månedene.

 

 

Kilde: Prognosesenterets undersøkelse Fritidsbygg høst 2018.