Nå kan du bygge Halvor Bakkes sommerhytte

Tenk å sitte her inntil hytteveggen på din egen sommerhytte designet av TV-personlighet Halvor Bakke. Realiser den ultimate hyttedrømmen du også. Bygg deg en splitter ny sjøhytte fra den helt nye hytteserien til Halvor Bakke og få maks ut av sommerdagene i Norge.

Har du sett sjøhyttene Halvor Bakke har skapt i tett samarbeid med Boligpartner? Disse nydelige hyttemodellene heter Flø og Sva og er i serien Lengt. Her er absolutt alt lagt til rette for at du virkelig skal kunne nyte hyttelivet ved sjøen - uansett vær og vind. 

Illustrasjoner viser spisestue og deler av kjøkkenet i sjøhytta Flø fra Halvor Bakke sin hytteserie hos BoligPartner

Vi bare elsker måten du kan sitter rundt dette spisebordet. Her kan du invitere lukten av saltvann og sommerblomster med deg helt inn i hytta ved å åpne de to store skyvedørene i stua slik at inne blir ute og ute blir inne. Uteplassen utenfor er overbygd og strekker seg rundt hele hyttehjørnet - i ekte New Hampton-stil. Helt perfekt for norske sommerdager ved sjøen. Gled deg til å sitte her ute på kveldene – kjenne på varmen fra utepeisen og lytte til lydene av bølgeskvulp som stryker seg inntil svaberget.

Her ser du en illustrasjon av sjøhytta Sva fra Halvor Bakke sin hytteserie hos BoligPartner. Legg merke til den overbygde uteplassen med egen utepeis. 

Mens du sitter her gleder du deg allerede til morgendagens aller første kaffekopp. Den skal du kose deg med på sengekanten mens du kikker ut gjennom soverommets store vinduer. Hvis du har lyst, kan du slå opp det ene vinduet som en dør og gå rett ut i naturen for å kjenne på den duggfriske morgenbrisen. 

Denne illustrasjoner viser et av soverommene i sjøhytta Flø fra Halvor Bakke sin hytteserie Lengt. Som du ser kan du slå opp det ene vinduet som en dør og går rett fra soverommet og ut i naturen.

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Les alt om hytteserien Lengt

Klikk deg videre og les mer om denne spennende hytteserien Lengt utviklet og designet av Halvor Bakke i tett samarbeid med dyktige arkitekter i BoligPartner

Derfor bør du bygge ny sommerhytte

Norge er vakkert. Her bor vi og her har vi fritiden vår. Med egen hytte kan du virkelig nyte ferien hjemme og få maks ut av fridagene dine. Den store hyttedrømmen for mange er å kunne bygge en helt ny hytte med akkurat de løsningene du ønsker deg. En moderne og fremtidsrettet hytte hvor alt er splitter nytt. Slipp unna mas om oppussing og kjedelige overraskelser med råte eller lekkasjer. Bygg ny hytte i stedet. 

Hvorfor bygge nytt?

Vi synes det er veldig mange gode grunner til at du skal investere i ny hytte i stedet for å bruke fritiden din på å pusse opp en eldre hytte. 

Bygger du ny hytte slipper du blant annet å slite med små, trekkfulle vinduer. Vi i BoligPartner gir deg hytter med store, åpne glassflater som sikrer deg nærheten til naturen. Vi har mange spennende hyttemodeller med akkurat de vindusflatene du drømmer om. Felles for dem alle er at de passer like godt ved sjøen som på fjellet. 

Som for eksempel vår moderne hytte Sailors Nest fra moderne-serien. De store og mange vinduene i denne hytta gjør at lyset og verden utenfor blir en del av hytteopplevelsen. Du kan også enkelt åpne den store skyvedøren i glass og la stuen bli en del av terrassen utenfor. 

Eldre hytter har ofte en dårlig planløsning som ikke fungerer så godt til dagens bruk. Når du bygger helt nytt, kan du selv være med å skreddersy akkurat den planløsningen som passer din familie. 

Andre fordeler med å kjøpe ny hytte er at du får fem års reklamasjonsrett, du får fremtidsrettede energiløsninger og en hytte med et godt inneklima. I tillegg får du hjelp av våre trygge hytterådgivere. De er klare til å gi deg masse gode råd og veiledning på veien frem mot drømmehytta. BoligPartner har realisert hyttedrømmer over hele landet og deler gjerne vår gode erfaring med deg og din familie.

Denne illustrasjoner viser en moderne hytte fra BoligPartner som har modellnavnet Sailors Nest

Ja, jeg ønsker en liten hytteprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Erstattet råttent hus med splitter ny fritidsbolig

Møt Mona Johnsen og Espen Monsrud som har realisert sin store fritidsboligdrøm ved inngangsporten til Hvaler

Alle våre hytter kan endres

I BoligPartner leverer vi skreddersydde hytteløsninger. Det betyr at vi hjelper deg med å tilpasse og endre på våre modeller slik at du får akkurat den hytta du ønsker deg

Sommerhytte ved både sjø og fjell

En sommerhytte trenger ikke å bygges ved sjøen. For mens noen vil bade i saltvann, vil andre bestige fjelltopper. Norge byr på unik natur og uendelige muligheter. Her viser vi deg et lite bildegalleri med noen av våre flotte hyttemodeller som passer både ved sjøen, i skogen og på fjellet.

Hvorfor skal du velge oss i BoligPartner?

Når du skal bygge ny hytte har du veldig mange leverandører å velge i mellom. Her kan du lese 10 gode grunner til hvorfor du bør velge oss når du skal realisere den store hyttedrømmen
Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Samspill med naturen

Det er ikke bestandig at en hyttetomt er flat og lett tilgjengelig. Når terrenget er utfordrende tar vi utgangspunkt i det.

Vi mener det handler om å se landskapet og skape våre hytter i tett samspill med naturen. Med store glassflater kombinert med naturmaterialer som stein og tre skapes en særegen og vakker arkitektur. Drømmer du om ei hytte som kan ligge der som et praktskue langs Norges skjærgård – ja så har vi det. Hva liker du best? Bla deg igjennom vårt brede hyttesortiment og bli kjent med våre hytteserier. Vi håper du finner en sommerhytte som passer din fritid. 

Ja, jeg ønsker en liten hytteprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Møt våre hyttekunder

Her kan du lese reportasjer hvor vi har besøkt kunder som har valgt å bygge ny hytte med oss