Halvor Bakkes drømmehytte bygges i tre

Da Halvor Bakke skulle skape sin egen hytte var det helt naturlig at denne skulle bygges i tre. Les om hvorfor her.

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har lenge hatt en drøm om å skape sin egen hytte. I tett samarbeid med BoligPartner er nå denne hyttedrømmen utviklet seg til å bli en egen serie med hytter som passer både på fjellet og ved sjøen. Resultatet kan du se i hytteserien Lengt – som ble lansert i april 2020.  

Med tre som byggemateriale

Alle hyttene i Lengt er bygget i tre.

- Tre og naturmaterialer har alltid vært viktig for meg. Dette er fordi tre er ekte, naturlig og ærlig. Det er også lunt, godt, varmt og deilig å ta på. Så for meg er det helt naturlig å bygge en ny hytte i treverk, forteller Halvor Bakke.

Inspirert av byggetradisjoner

Inspirasjonen til hyttene i Lengt-serien har Halvor Bakke hentet fra sine mange utenlandsreiser. Ved å kombinere dette sammen med gammel norsk byggeskikk har han og arkitektene i BoligPartner skapt noe helt nytt og unikt med denne hytteserien. 

- Jeg synes det er spennende å kunne ta gamle byggetradisjoner med inn i en ny kontekst. Så inngangspartiet til hyttene i Lengt-serien er skapt med inspirasjon hentet fra museet Domkirkeodden på Hamar. Et av de gamle husene vi besøkte her, hadde et lite overbygd inngangsparti som sa velkommen hit. Det var så flott, forteller Halvor.

Dermed ble det slik at hyttene i Lengt-serien fikk sitt utvendige vindfang som på fagspråket heter sval. Dette fungerer som et innebygd, lunt inngangsparti hvor du kan sette deg ned på  benken for å finne ro, ly og skygge.

Vi er på lag med skogen

I mer enn 25 år har BoligPartner fokusert på å bygge i tre. Gjennom alle disse årene har vi brukt det ypperste av den norske skogens råvarer, som er en fornybar kilde. Det sørger for kortreiste byggematerialer til alle prosjektene våre. Samtidig bidrar det også til at vi tar ansvar for både miljøet og fremtiden.

Som byggemateriale er treet solid og sterkt med lang levetid gjennom vær og år. Det bidrar også til et lunt og trygt inneklima. I Norden har vi en unik tilgang på disse råvarene. Slik vi alltid har gjort, skal vi i BoligPartner fortsette å foredle skogens beste råvarer til nye rom for livets små og store øyeblikk.


Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se Halvors drømmehytte

Halvor Bakke sin drøm om å skape en hytte, ble til en helt ny serie med hytter som passer både ved sjøen og på fjellet

Flere artikler

Her kan du lese flere artikler om Halvor Bakke sitt samarbeid med BoligPartner