Fra hytte til hytte med BoligPartner

Sett av datoen 13. oktober 2018 og gjør deg klar til tidenes hyttestunt. Denne dagen kan du få oppleve hele 25 ulike hytter på 4 timer.

Lørdag 13. oktober fra klokken 12.00 – 16.00 gjør vi klar til tidenes hyttestunt i BoligPartner og du er invitert. På de store destinasjonene rundt Lillehammer har vi samlet 25 flotte BoligPartner-hytter, og sammen med hytteeierne åpner vi dørene slik at du kan få komme på besøk. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppleve mange hytter på en og samme dag.

25 hytter-10 modeller

De 25 hyttene er fordelt på 10 ulike hyttemodeller. Du vil finne visningshytter på både Sjusjølia, Birkebeinerbakken/Nordseter, Hafjell og Skeikampen. BoligPartner sin hovedbase denne store visningsdagen blir i Sjusjølia i Gutubakken på Sjusjøen. Her kan du fra klokken 12 til 16 for første gang oppleve alle våre hyttemodeller i Birken-serien (nå kalt Tur-serien). Her blir det også lavvo med servering av gratis pizza, kaffe og aktiviteter for barna. I tillegg kan du få ski- og smøretips av langrennsstjerna Sjur Røthe. BoligPartners sjefsarkitekt og byggeledere står også klare for å svare på dine spørsmål.

En unik mulighet

Det å oppleve hytta slik den kan se ut når den er ferdig bygget, er til stor hjelp for deg som ønsker å bygge nytt. Tanken er at tegninger og kataloger skal bli mer virkelig. På hyttevisningen er illustrasjoner og bilder blitt til rom du kan gå inn i, vegger du kan ta på og vinduer du kan se ut av – noe ekte.

Ved å samle våre visningshytter i et relativt kompakt geografisk område gjør det enklere for deg å besøke flere hytter på samme turen. Vi håper du benytter denne muligheten og at vi sees 13. oktober.

Alle detaljer finner du her

Vi har samlet alle fakta og viktige detaljer om arrangementet og alle de 25 visningshyttene på en egen informasjonsside. 

Klikk deg inn - vi sees til visning!

Gratis hyttekatalog

Bestill gjerne vår flotte hyttekatalog - så sender vi den gratis hjem til deg i posten. Boka er full av god inspirasjon og nyttig informasjon om våre hyttemodeller.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker