- Farmen-vinneren kan glede seg!

Den som stikker av med seieren i Farmen 2018 vinner BoligPartners flotte Midthø-hytte. – Jeg er sikker på at Farmen-vinneren vil stortrives i Midthø, sier produkt- og arkitektursjef Idar Sambu.

Og grunnene til det er mange;

- Vi ser at Midthø er en hytte som passer de fleste, og som svært mange ønsker seg. Med sine 78 kvadratmeter får den plass på de fleste tomter, også i ulendt terreng. Hytta har dessuten en særdeles smart planløsning med alt du trenger på én flate. I tillegg har den hems og en romslig bod med god plass til klær og sportsutstyr. Fra kjøkkenet er det dør ut til en hyggelig uteplass med tak, og det overbygde inngangspartiet er også svært praktisk når det snør, sier Idar (bildet) begeistret.

LES ALT OM VÅRT FARMEN-SAMARBEID HER

Overrasker positivt

Midthø-hytta er en av hyttene du kan besøke på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta, og Idar forteller at mange blir svært positivt overrasket når de kommer inn i den. For de store stuevinduene i front, som strekker seg fra gulv til tak, gir ikke bare hytta et vakkert utseende. Det massive lysinnslippet og takhøyden på over 4 meter, skaper en fantastisk romfølelse i det åpne kjøkken- og stueområdet. Hytta virker kort og godt mye større enn det den egentlig er.  

- Det mest spektakulære med Midthø er jo stua. Når du kommer inn i gangen og fortsetter videre mot stua møter du bokstavelig talt lyset. At de store vinduene er plassert helt ut i hjørnene sikrer dessuten et ekstremt godt utsyn. Her kan Farmen-vinneren virkelig nyte naturen innenfra – uten å måtte gå ut, sier Idar.

Trykk her for å oppleve premiehytta i Farmen i 3D (scroll ned på siden du kommer til)

Bilder

Se flere bilder av Midthø-hytta på Hellerudsletta. Denne kan du besøke!
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Sengeplass til 8-10 mann

De tre soverommene i Midthø-hytta kan enkelt huse 8 mann, og trenger du flere sengeplasser er det god plass til en sovesofa på hemsen. Med en takhøyde på 1,89 meter oppleves hemsen som et fullverdig rom.  

- Hemsen er et tilleggsareal med mange muligheter. En perfekt tumleplass for barna, en tv-stue eller et lagringsareal. Her er mulighetene mange, sier Idar.    

En moderne klassiker

Midthø tilhører BoligPartners Karakter-serie og er en klassisk hytte med en moderne innpakning. Kombinasjon av tre, steinmur og store vinduer gir et helt særegent og rustikt uttrykk. Legg også merke til de asymmetriske vindussprossene – dette er utvilsomt en hytte man legger merke til. 

Arkitektursjefen kaller Midthø for «lillebroren» til BoligPartners spydspiss-hytte Storstuggu på 148 kvm. Vår største og meget populære hytte.

- Midthø er litt over halvparten så stor, men langt mer enn halvparten så fin. Den står overhodet ikke tilbake i forhold til funksjonaliteten. Hvert enkelt rom er bare litt mindre, forklarer Idar. 

Hytter i alle størrelser      

Midthø er en av BoligPartners nyeste hyttemodeller. Tanken da den ble til var å skape en mindre modell av vår største hytte – rett og slett for å gjøre hyttedrømmen lettere tilgjengelig for flere. Om du ønsker en hytte som likner Midthø, bare litt større, er Bukkehø (96 kvm) og Utsikten (120 kvm) gode alternativer. Med forholdsvis lav møne- og gesismshøyde er disse 3 hyttene, sammen med Storstuggu (148 kvm), smarte valg i områder der det ikke er lov til å bygge i høyden.

Les alt om premiehytta i Farmen her

Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker