Denne hytta kjemper Farmen-deltakerne om

Premiehytta i årets Farmen er vår flotte hytte Midthø. Ta en nærmere kikk på hytta som har både tre soverom og romslig hems.

BoligPartner er stolt samarbeidspartner av Farmen. Tirsdag 25. september starter årets sesong, og denne gangen kjemper deltakerne om å vinne vår hyttemodell Midthø.

Slik er premiehytta

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Bli med på innsiden

Nå har du muligheten til å se selv hvordan vinneren av Farmen kan nyte fridagene sine i Midthø. Ta på deg VR-briller – og bli med på denne 3d-visningen av hytta. Du kan også besøke Midthø – som er en av våre visningshytter på Norsk Hyttesenter

Farmen fenger mange

Når Farmen ruller over tv-skjermene er det med nesten en million seere som følger spente med. Første episode sendes tirsdag 25. september. Deretter vil Farmen gå på tirsdag, onsdag og søndag i totalt 11 uker. Her kan du ta en nærmere kikk på årets deltakere

Administrerende direktør Mari Skjærstad er stolt av samarbeidet med Farmen. Her viser hun frem premiehytta Midthø fra vår hyttekatalog. 

Se bilder av Midthø

Her kan du se bilder av hvordan Midthø-hytta ser ut. Klikk på bildene for å se dem i en større versjon

Bestill vår hyttekatalog

Her kan du bestille vår flotte hyttekatalog - så sender vi den gratis til deg i posten
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se nærmere på planløsningen

Her kan du se planløsningen av Midthø