Vi gratulerer vinnerne i årets sommerkonkurranse!

Tusen takk for at dere har delt sommerlige øyeblikk fra uteplassen til deres BoligPartner-hus med oss. Vår jury i markedsavdelingen har nå plukket ut tre verdige vinnere blant fotobidragene vi fikk inn i sommerkonkurransen.

Vår sommerkonkurranse i 2020 er nå avsluttet og vinnerne er kontaktet. Vi er så stolte over at så mange har deltatt i konkurransen og lar oss begeistre over alle de supre bidragene som er tagget med #boligpartnersommer på Instagram. Tusen takk skal dere ha. 

Blant mange stemningsfulle sommerbilder, er nå tre heldige vinnere stemt frem. Gratulerer så mye til @moderne_hus, @lindamdys og @kamillalauvstad. Gratulerer, premie kommer i posten!

@moderne_hus


@lindamdys


@kamillalauvstad


Dette gikk konkurransen ut på:


Hva er sommer for deg? Er det blomster fra hagen i en vase på bordet, barbeinte små føtter i gresset eller morgenkaffe på trappa under dagens første solstråler? Fang stemningen i sommer på din uteplass til ditt BoligPartner-hus. 

Vi skal dele ut tre universalgavekort på 1500 kr, og alt du trenger å gjøre er å dele dine sommerligste øyeblikk på Instagram og merke bildet ditt med #boligpartnersommer 

Kriterier for å delta:

  • Bildet må være tatt fra et BoligPartner-hus
  • Du må selv være fotografen bak bildet du deltar med og eventuelle personer som avbildes må være klar over - og godta deltagelsen i konkurransen
  • Bildet du deler skal gi en god sommerfølelse på uteplassen, ellers står du fritt til å velge motiv
  • Vi forbeholder oss rettigheten til å benytte innsendte bidrag til kampanjemateriell og markedsføring
  • Representanter fra BoligPartner er jury og plukker ut 3 vinnerbilder når kampanjen avsluttes torsdag 20. august 2020. 

Møt noen av våre kunder her