BoligPartner sertifisert som et ”Great Place To Work”

I BoligPartner har vi stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. I 2017 oppnådde vi sertifisering som en Great Place To Work-bedrift, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er et flott sted å arbeide. Innen utgangen av 2019 er målet å bli kåret til en av Norges tre beste arbeidsplasser.

- Menneskene som jobber i BoligPartner er vår viktigste ressurs. Vi jobber hele tiden aktivt med å utvikle oss som en god arbeidsplass, og sertifiseringen viser at vi gjør mye riktig. Samtidig er den også en viktig inspirasjon for oss i det videre arbeidet mot å offisielt bli en av Norges aller beste arbeidsplasser, sier Mari Skjærstad, administrerende direktør i BoligPartner.  

2017 var første gang BoligPartner deltok i Great Place To Work sin omfattende medarbeider- og kulturundersøkelse. Dette betyr at BoligPartner altså ble sertifisert på første forsøk. Å oppnå sertifisering som en Great Place To Work-bedrift, betyr at medarbeiderne i selskapet selv har rangert det som en flott arbeidsplass.

Great Place To Work er et globalt institutt som er ledende på arbeidsmiljø- og kulturutvikling. De analyserer medarbeidertilfredshet i selskaper gjennom en grundig og vitenskapelig undersøkelse, og hvert år måler de tusenvis av virksomheter i både inn- og utland. Bare i Norge deltar nærmere 30.000 medarbeidere fra ulike selskaper i undersøkelsen. Blant områder som undersøkelsen går inn på er ”stolthet over arbeidsplassen”, ”tillit til ledelsen”, ”inkludering” og ”kollegialt fellesskap”. 

BoligPartner scorer i snitt 81 % når man ser på alle 57 spørsmål i undersøkelsen. Oppsummert mener hele 91 % av selskapets ansatte at BoligPartner er en flott arbeidsplass.

Utvalgte funn fra undersøkelsen:

  • 87 % av de som arbeider i BoligPartner mener medarbeiderne får tildelt mye ansvar
  • 89 % svarer at ”Mitt arbeid betyr noe spesielt for meg – det er mer enn en jobb”.
  • 92 % svarer at man som ny i BoligPartner føler seg velkommen
  • 90 % svarer at de er stolte over å fortelle at de arbeider i BoligPartner
  • 93 % svarer at de føler de kan være seg selv på arbeidsplassen
  • 91 % svarer at medarbeiderne viser omsorg for hverandre
  • 93 % svarer at BoligPartner er et hyggelig sted å arbeide