Birkenhyttene - perfekt for de friluftsglade

Her ser du vår nyeste hytteserie - Birkenhyttene! Dette er prisgunstige og meget plasseffektive hytter som passer spesielt godt for den sporty familien.

Vi elsker friluftslivet! Enten det er fra sykkelsetet med raske tråkk bortover fjellstiene, fra skiløypa med vintersola i ryggen, fra båten som vugger i bølgene eller ved fjellvannet med fiskestanga i hånda.

Som stolt samarbeidspartner til Birkebeiner-arrangementene, har BoligPartner utviklet Birkenhyttene. Kolleksjonen består av fem moderne hytter med smarte og gjennomtenkte løsninger for en aktiv og friluftsglad familie. Hyttene heter KvarstadStoråsenSkramstadMidtfjellet og Raudfjellet.

1.jpg#asset:7119

Bildet viser Storåsen - en smart hytte på 78 kmv. med full hems og tilsammen 8 sengeplasser.  

Plasseffektive hytter

Birken-hyttene er plasseffektive hytter med stort fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv. Alt tilrettelagt slik at dere kan nyte opplevelser sammen – sommer som vinter.

Hyttene er fra 46 -79 kvadratmeter og har 1-3 soverom. I tillegg har fire av hyttene hems, noe som gir mulighet for flere sengeplasser og andre smarte løsninger som et ekstra tv-rom, et lekerom for barna eller kanskje en lesestue der man kan trekke seg tilbake.

Å bygge ny hytte med hems er et smart valg, både for store og små.

Birkenhyttene er prisgunstige og bygges med samme kvalitet og solid håndverk som alle våre andre hus og hytter.

Fjell eller svaberg - du bestemmer 

Med sitt enkle formspråk glir Birkenhyttene lett inn i omgivelsene, enten det er på fjellet eller ved svabergene. Fasaden har fått en attraktivt fargebrytning som gir det rette, moderne uttrykket: 

Midtfjellet-hytta har en stor og åpen kjøkken- og stueløsning, hems og tilsammen 6 sengeplasser.  

Birken-hytter til salgs NÅ:

Her ser du alle Birken-hyttene som BoligPartner har til salgs akkurat nå.