En ny BoligPartner-forhandler er etablert, dette er Oseberg Boligutvikling AS!

Oseberg Bygg AS har kjøpt opp Færder Boligutvikling AS og blir dermed en betydelig utbygger av ferdighus i Tønsberg-regionen og er rustet for det voksende boligmarkedet som er spådd å komme. Det nye navnet blir Oseberg Boligutvikling AS og det er Espen Hegg og Jørgen Skoie som står bak samarbeidet.

- Vi ser store muligheter fremover og er glade for å få med en solid aktør som BoligPartner med på laget. Vi tror at vi med BoligPartners gode konsepter og profesjonalitet, kombinert med våre dyktige håndverkere, vår kunnskap og kapasitet vil kunne gi kundene sine drømmehus, sier daglig leder i Oseberg Bygg AS, Espen Hegg.

Inviterer til samarbeid

Jørgen Skoie vil med sin erfaring fra Færder Boligutvikling bli sentral i salgsarbeidet til nye Oseberg Bygg AS. Han mener både prosjektbygging og bygging av eneboliger blir viktige markeder i tiden fremover. 

- Vi vil inn på mer prosjektsatsing fremover og kommer til å satse offensivt på å få tilgang på attraktive og sentraler tomteområder. I dette arbeidet søker vi samarbeidspartnere og grunneiere i regionen, sier Skoie.

Boligmarkedet vokser og ferske tall viser et behov for 1600 nye boliger årlig i Vestfold fremover. Oseberg Boligutvikling AS har høye ambisjoner om å være en betydelig aktør som bidrar til å mette dette boligmarkedet. 

Nytt kontor

Det nye kontoret ligger i Narverødveien 40F i Tønsberg og offisiell åpning er 18. oktober.