Velkommen til visning av hyttetomter i vakre Agdenes!

Nå har du muligheten til å oppleve flotte utsiktstomter i idylliske Agdenes. BoligPartner Trondheim og Tinde hytter inviterer til hyttevisning her i dette fantastiske området.

5. mai og 12. mai klokken 15.00 - 17.00 er du velkommen til visning her. Da kan du besøke Aaremsanden i Agdenes og få følelsen av 49 unike hyttetomter - kun en times kjøring fra Trondheim. Hyttefeltet ligger i et noe skrånet terreng, slik at alle tomtene har nydelig utsikt over Trondheimsfjorden. Her er det også mulighet for plass i egen småbåthavn som tilhører hyttefeltet. 

Agdenes - en destinasjon i seg selv

Her kan du oppleve sjøen og fjellet på sitt aller beste året rundt. Rett rundt hytteveggen lever idyllen for deg som er glad i gode naturopplevelser.

Et sted for hele familien

Storvatnet ligger i ytre del av kommunen og er en idyllisk plass opparbeidet med både badeplass, grillplass, sandvolleyballbane og skotthyllbane i tillegg til utleie av kanoer. Øyangsvatnet benyttes både sommer og vinter som en stor naturopplevelse sett både fra kano og med ski på beina. Via oppkjørte skiløyper kan du gå hele veien over til nabokommunen Snillfjord. Tusenårsstedet Fjølåsen har også grillplass og en kjempeutsikt over Trondheimsfjorden. 

Et rikt friluftsliv

Med både fjell og fjord er Agdenes en kommune som er rik på tilbud innen friluftsopplevelser. Tjalvehelleren og Vester Varden byr på praktfull utsikt for å nevne noen av turopplevelsene som venter på deg, og du vil oppleve gode jakt-og fiskemuligheter i hele kommunen året gjennom. I Kaldklova venter flotte klatremuligheter og med 60km kystlinje, har Agdenes flere koselige småbåthavner. 

Enkelt og greit

I tillegg til å ligge kun en times kjøring unna Trondheim, er også Lensvik sentrum 1 mil unna Aaremsanden. Her du finner både bensinstasjon, butikk, bank, kro og byggevarehandel. 

Til salgs på Finn.no

Klikk deg inn videre til disse annonsene for å lese mer om noen av hyttene og tomtene vi har til salgs i dette området.

Velkommen til visning

Vi ønsker deg velkommen til tomte- og hyttevisning – ta med deg familien og bli kjent med dette idylliske området! 5. og 12. mai fra klokken 13.00 til 15.00.

Hyttefeltet er godt skiltet. Etter å ha passert Lensvik sentrum (retning fra Orkanger), kjør ca 7 minutter. Du vil da se et stort skilt på en låvevegg på høyre side av veien. Avkjøring til hyttefeltet er 300 meter etter låven, følg deretter skilt til  Aaremsanden II (treskilt).

Ta gjerne kontakt med vår hyttekonsulent for en hyggelig prat og mer info!

Even Bolme, mobil: 918 69 521, e-post: even.bolme@boligpartner.no